torsdag den 24. januar 2013

Hæklerier

Der har været lidt stille her på bloggen i nogle dage, der kom lige lidt sygdom og tog energien. Men nu er vi friske igen, og idag har vi nydt en tidlig fridag. Vi har kørt lidt på slæde i det dejlige vejr og leget med trafikspild, ikke fordi hun overhoved er gammel nok til det spild, men det var sjovt lige at få en snak om emnet.
Lidt hæklerier har jeg dog fået lavet mens jeg var syg, ikke det helt store men nogle ganske simple små ting er det blevet til. En lille nålepude, ja ja jeg har jo en svaghed for nålepuder, og den her er er den sidste nye på stammen. jeg har fundet inspirationen til den her. Jeg syntes den er blevet rigtig sød og det bliver nok ikke den sidste jeg får lavet af den slags.
Det blev også til et par fine kraver til æblepigen, og jeg ved ikke hvad det er med de kraver, men også her blev de straks godkendt af æblepigen, hun syntes den er sååå fin. mønstret på den grå krave har jeg herfra  og mønstret på den råhvide har jeg herfra.
Jeg har været i skuffen for at finde nogle af mine gamle kraver, de er lavet af bedste og oldemødre i familien, æblepigen brugte dem da hun var helt lille. Når de ligger her på bordet og solen skinner på blonderne ser det så fint ud næsten drømmende, jeg får lyst til at sende en tanke tilbage til den tid hvor de blev lavet. Dengang var det sikkert andre tidspunkter på dagen der blev hæklet på, end de tidspunkter jeg hækler på i dag, mange af mine hæklerier kommer til i bilen mens manden kører, eller i min halve times frokost pause. De fine gamle kraver bliver pakket ned igen så æblepigen måske en dag kan overtage dem, jeg syntes så godt om tanken ved at noget går i arv gennem generationer.

8 kommentarer:

 1. Flott nålepute du har laget! Jeg har akkurat heklet en rund nålepute til min svigermor. Koselig arbeid:)

  SvarSlet
 2. Fine ting og sager. Er vild med nålepuden! Hvad putter du indeni?
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 3. She looks sooo cute with her collar! I think I should really make one for my girl, too! :) And the colors of the pincushion are simply awesome! They put me in such a spring mood! :)

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine, kraverne. Og nålepuden. Det er bare lidt mere hyggeligt med sådan en når man lige skal have en nål

  SvarSlet
 5. Skøn nålepude og virkeligt fine kraver!

  God weekend!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Flotte kraver og en sød nålepude

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...