søndag den 22. juli 2012

Hjemvendt

Ude godt men hjemme bedst, er det ikke sådan man siger. Vi havde en super tur, men hvor var det bare skønt at se manden og æblepigen stå og vente på perronen, kunne bare ikke kramme nok. Jeg har været flittig med hækkelnålen, mest på vejen hjem, var simpelthen nød til at købe noget garn til et tæppe, bare tanken om næsten 4 timer i tog uden et krea projekt, frygtelig kedelig og spild af tid ikke...
snak peak af noget af det tapet jeg havde med hjem i tasken, det med de gule og lyserøde blomster er til æblepigens værelse, det brune og grønne skal blive til et helt specielt træ project, mere om det senere...
Min veninde Ellen som havde inviteret på forlænget weekend (eller måske var det mig der inviterede mig selv ???) Hun har simpelthen den skønneste stof samling, og jeg kunne da heller ikke tage hjem uden at have lidt fra hendes fine stofsamling med i tasken.
Føler du dig også fristet så tjek lige hendes blog og stofsamling, og jeg kan fortælle at hun slet ikke er færdig med at lægge billeder ud, så følg endelig med.
Jeg var knapt nok kommet ind af døren ed mine lapper før æblepigen overtog dem alle, jeg tror vidst et tæppe med disse lapper bliver godkendt til værelset...

10 kommentarer:

 1. sikke nogle lækre ting!! Og en dejlig modtagelse :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det var simpelthen lige til at fælde en tåre over :)

   Slet
 2. Skønne farver på tæppet, tror der skal grønt i mit næste:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tamra, jeg har simpelthen ikke nået at sende dig en mail, tænkte da jeg var derover at jeg ville igang så jeg købte garn derover. Det bliver et noget anderledes tæppe, hækler på pind 8 i noget Norsk uldgarn der hedder Rauma vamse garn. Det er ret lækkert garn, men ikke lige i så mange lyse farver som jeg gerne ville have, så jeg har tilført en alpaka i lyserød som jeg hækler med dobbelt garn.
   Hvordan går det med dit projekt, måske der skal hækles i Sverige. Jeg er lidt i tvivl om jeg skal have en runde mere på mine lapper, det går jeg lige og overvejer lidt.

   Slet
  2. Jeg syntes farverne er fantastiske:-). Mine lapper har 10 runder og måler ca 20x20 cm, så har du lidt til sammenligning.

   Og jo der bliver hæklet på livet løs mens Storm og hundene løber rundt på marken og leger med farfar:-), pausen var ganske tiltrængt:-)

   Slet
 3. Hej Jeanett

  Hyggeligt at møde jer (ja, nu må vi da snart mødes andet end tilfældigt - mon ikke der snart kommer et blogtræf?) i Indre KBH:-) Og sikke skønne ting, du har bragt med dig hjem. Glæder mig til at se tapetet sat op på den lilles værelse. Mest af alt er jeg imponeret over alle de firkanter, du fik hæklet - ja, jeg fik hæklet 8 i alt på samme tur, så der er vist lidt mere frat på din hækling:-) Skønne farver - glæder mig til at se det endelige resultat.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. tak ja det kunne være hyggelig med et blogtræf engang, måske vi skal sy så, for jeg må indrømme at Ellen og jeg grinte lidt af din selvironiske indlæg med dine hæklet lapper ;)men bortset fra størrelsen er de nu rigtig fine.

   Slet
 4. Tak for sidst- det var som altid hyggeligt- og næste gang vi skal til KBH så skal vi selvfølgelig på Strøgtur :-) Lapperne ser fine ud på foto- jeg er spændt på det færdige tæppe- og glæder mig rigtig meget til at se det fine tapet sat op på vægge og møbler :-)

  SvarSlet
 5. Så masse flott :)
  Og ja, jeg kjenner den følelsen :Borte bra, men hjemme er best :)

  SvarSlet
 6. Fine lapper :) Jeg ville ønske jeg kunnne hækle i bilen men det går ikke, så bliver jeg køresyg. Jeg hækler selv lapper til et tæppe, du er velkommen til at kikke forbi min blog:)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...