onsdag den 18. juli 2012

Æblepigens værelse og tur til københavn


Det går lidt fremad med æblepigens værelse, i dag fik jeg flyttet ind i klædeskabet og fik bordet på plads. Skabet er lys mintgrøn, jeg kan ikke helt finde ud af om jeg syntes det er for lys, den er lidt mere grøn end det ses på billedet, nu får vi se måske får det en omgang maling mere. Vægen hvor boghylden og bordet står op af skal tapetserers, jeg skal til københavn og en smut i Retro villa på fredag, håber jeg finder noget fint tapet der. Betrækket på stolen er en prøve, det afhænger lige af hvilket tapet jeg vælger om det her bliver det endelige.
En del af æblepigens legetøj og nips er ikke kommet på plads endnu, men det kommer når jeg kommer tilbage fra københavn, indtil da må hun lege med det i stuen, her har hun nemmelig også en lille legehjørne. Faktisk fylder hun så meget i stuen at hun har fået helt eger fornemmelser for stuen "kom ind og se mit værelse" siger hun når der kommer gæster og her mener hun altså stuen!!!
Æblepiges værelse er på loftet, og vi har en rigtig dum trappe, derfor har vi valgt at hun også skal have sit hjørne af stuen, det er nu også ganske hyggelig at vi alle er tæt sammen, når vi går og hygger med hver vores...
Jeg pakker i morgen tager jeg nemmelig en lille mini ferie over til hende her, 3 dage bare mig og hygge med en god veninde som til daglig bor alt for langt væk. Glæder mig rigtig meget til max hygge, max kreatid, max shopping :)
Nogle forslag til hvad en jysk blogger der kommer til hovedstaden bare må besøge....

14 kommentarer:

 1. Som altid self husflid på blegdamsvej er et godt sted at starte.... :-)
  Og så er indre by et super sted... bla de små gader bagved strøget..

  SvarSlet
 2. Jeg syntes jeg læste at Husflid har ferie til d. 24/7- men vi kan da godt kigge vinduer:-)
  Værelset er rigtigt fint- har du taget madrassen ud?

  SvarSlet
  Svar
  1. hvo vi skrev vidst samtidig :) madrassen er på den anden side, det var faktisk dit forslag og jeg syntes det ser super ud. Jeg har bare ikke taget så mange billeder, det blev lidt sent og jeg er jo ikke færdig endnu, så flere billeder kommer senere :)

   Slet
  2. okay- det havde jeg da glemt igen.. kig lige på det her: http://affaer.dk/ er det noget vi skal se på?

   Slet
 3. Tak for det Michelle, jeg har desværre hørt at husflid har ferie lukket :( var ellers også med på planen over steder jeg bare skulle besøge.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare fint ud!
  Jeg har selv planer lige nu om at gøre noget ved både Trond og Solbjørgs værelse.
  Har lige fået en sending Molotow spraymaling, og SÅ skal jeg i gang :).

  Jeg kan godt følge dine overvejelser med skabet - det ser ret lyst ud på billedet. Men det er bare super-skønt. Rigtig, rigtig sødt med de små greb!

  Spændende hvad der sker, når der kommer tapet op :). Håber du finder det helt rigtige på din tøse-tur :).

  SvarSlet
 5. Dejligt værelse! Åh en tøse-tur til staden, misuuuuuunder Jer meget. Nyd det!

  SvarSlet
 6. Når nu husflid har ferielukket vil jeg foreslå Istedgade, der vrimler det med fede finurlige butikker! F.eks miss dixey, hvis du er til 50'er strutkjoler.. Der er også et par genbrugsbutikker og der er butikker med lækre gamle møbler :)
  Og selvfølgelig total trendy cafeer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en god ide- så bliver jeg også lige mindet om de år hvor jeg boede på Vesterbro- det var da de fede cafeer begyndte at komme ned ad Istedgade:-)OMG- der er da 15 år siden allerede...

   Slet
  2. Hahaha tiden flyver! I know :)

   Slet
 7. Vores børn har også værelse på loftet hvilket også betyder legetøj (og masser af det) i stuen, men jeg synes nu egentlig at det for det meste er rigtig hyggeligt - Men jeg glæder mig også til at de for alvor får fornøjelse af værelset. Jeg var egentlig igang med at lave ny indretning til dem før jul, men gik i stå for de bruger det bare ikke endnu... Men det skal nok komme!

  SvarSlet
 8. iiih, der er så fint på hendes værelse :)

  SvarSlet
 9. Frokost i Torvehallerne er en fin fin oplevelse - næsten som at være på ferie sydpå :) Strædet "til højre" for Strøget - her ligger bl.a. Liebe og Retrovilla. Og Butik NØ i strædet "til venstre" for Strøget (mener det ligger i Larsbjørnstræde.) Affär på Amagerbrogade er helt sikkert også et besøg værd - hvis du er på Amager kanten :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...