torsdag den 3. august 2017

Blomster og buketter fra skærehaven.

I dag har det regnet hele dagen, det har bestemt ikke været vejr til havearbejde, så jeg fyldte et par spande med snitblomster og nød at jeg lige nu har overflod at blomster i haven. 


Jeg står næsten altid og binder buketter i mit udekøkken under den overdækket terrasse, det er et perfekt sted at stå og binde buketter. Jeg har et godt udkig ud over haven, og kan hurtig lige hente lidt ekstra til buketterne hvis det bliver nødvendig. 

Det lønner sig virkelig nu, at jeg kom til at bruge lidt for mange penge på frø her i vinters, der er virkelig overflod af snitblomster i køkkenhaven, den ene er smukkere end den anden. Jeg føler mig virkelig både rig og lykkelig når jeg nu stå her og bare kan fråse, det er virkelig en drøm. 


Det er svært at vælge nogen favoritter når der er så mange skønne, men Løvemund, Salvie, lathyrus, Morgenfruer, kornblomster, Vild gulerod og de skønne blå Nigella er nok alligevel nogle af favoritterne lige nu.

Til vores åben have kommer der en blomsterbinder som vil stå i haven og lave buketter af havens blomster, og mon ikke man kan spørge lidt ind, og få nogle fif til, hvis man selv vil igang derhjemme. Hun vil indtil videre være der den første dag, altså den 19 august, og så må vi se hvordan det går, måske kommer hun flere dage. Det vil da være muligt at købe en buket med hjem fra haven den dag, bundet på dagen, og af blomster fra haven. 

 Her er lidt af hvad jeg fik lavet i dag, det var super sjovt, og jeg glemte for et øjeblik regnen.4 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte buketter, kan godt forstå at du føler dig rig med så mange råmaterialer i egen have. Mon ikke du kommer til at bestille mange frø igen til vinter...

  SvarSlet
 2. Det er da bare helt vidunderlige billeder du har delt her. Det er mange smukke blomster du har, jeg sidder og tænker, at næste år må jeg have den og den,så jeg også kan lave sådanne smukke buketter, til fryd for øje. Spændende med åben have og blomsterbinder., lykke til med det. Hygge herfra med ønsket om en dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. Sikke en overflod af skønne blomster... og hvis du tager frø af dem til såning næste år... så bliver det ikke så slemt at det måske var lidt dyrt i frø i år - det er jo næsten økonomisk fornuft. God fornøjelse med åben have.

  SvarSlet
 4. Skønne sommerbuketter :0) Og sikke da en god ide, med en blomsterbinder i haven, når I har åbent have. Mon ikke mange vil benytte sig af dette ;0)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...