torsdag den 8. juni 2017

Haven er for hele familien

Filippa har fået sit egen lille hjørne i køkkenhaven, hun har her i weekenden sået ærter og forskellige sommerblomster. Det er blevet et rigtig fint lille hjørne, med Jordbær, grøntsager og blomster, med små fine skilte så vi kan huske hvad der er sået. Jeg er glad for at hun gider at være med i haven, det giver mange gode timer sammen, nogle gange er hun mest optaget af at lave sine egne ting, andre gange laver vi fælles projekter.
Her i weekenden lavede hun bålpladsen færdig sammen med Leif, altså det vil sige de lave det de syntes var det vigtigste, nemlig bålet og nogle træstubbe til at sidde på. Mit dimse gen syntes jo selvfølgelig der mangler både lænestole, et bålsæt, lidt planter, og.... jaa bum bum jeg kunne jo fortsætte. Uanset så har de hygget, og der blev lavet skumfiduser, og inden jeg får gang i de helt store madlavnings projekter her på bålet, må jeg vidst hellere sørge for der altid er lidt pølser i fryseren. Bålstedet er en af de helt klassiske, en cirkel af sten, sand i bunden, og ja med træstubbe rundt om, hurtig at lave og så koster det gratis. Vores have er jo en landbohave, så jeg syntes det er oplagt at bruge sten fra markerne rundt om gården, i stedet for et færdig indkøbt bålfad, eller et der er opbygget af brosten, eller ligende. Det er ikke fordi jeg syntes det skal være naturmaterialer det hele, jeg overvejer fx IKEA Vågö eller IKEA Skarpö stole rundt om bålstedet, jeg har pinnet lidt billeder som kan ses her. Jeg har ikke lige bestemt mig for model eller farve endnu, så har du nogle erfaringer vil jeg gerne høre dem.

2 kommentarer:

  1. Hei. Her får barnebarna være med i hagen. Noen er ivrige, andre ikke. Fin bålplass. Koselig med sånn en plass i hagen. Ønsker deg en fin helg.
    Hilsen Hanne-Lise.

    SvarSlet
  2. Det må være dejligt at have børnebørn der vil med i haven, børn giver liv i haven i haven, de har så mange sjove ideer.

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...