søndag den 17. november 2013

Stille søndag og skovtur

I dag var en af de dage hvor vi havde god til til morgenmaden, ingen planlagte ting, ingen besøg eller halvfærdige projekter der stod og ventede... ahh måske ikke helt rigtig... men en af de dage hvor vi havde bestemt, at vi ville have god tid, være sammen og bare tage tingene som de nu måtte komme.

Så kom det gode vejr, solen kom frem og der var højt til himlen i dag, sådan en heltigennem perfekt dag til skovtur. Den beslutning var vi vidst heller ikke ene om, der er blevet vidst temmelig mange skønne skovturs billeder på instergram i dag.




Filippa får lige en lektion i stenalderen og hvordan de døde blev begravet engeng, tja.. det er en af de ting der følger med når man har en nørdet far :-)



Vi fik samlet mos, kogler og lærke grene samt lidt andet godt fra skovbunden, det skal vi bruge til at skabe lidt stemning på terrassen og ved indgangen.

Det var godt at komme i skoven og få samlet lidt sammen, og komme ud og gå tur i det gode vejr, men aller bedst var det nu bare at have god tid...





7 kommentarer:

 1. For noen herlige bilder! Her lenger nord er det lite dagslys nå, og de gine bildene dine får meg til å lengte enda mer etter en tur i skogen mens sola skinner :-)

  SvarSlet
 2. Vi havde også en søndag uden planer. Dejligt. Får helt lyst til en tur i skoven når jeg ser dine skønne billeder :)

  SvarSlet
 3. Fine billeder og hvor ser det dog hyggeligt ud!

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt. Skønne skønne billeder :)

  SvarSlet
 5. Mums den mospude ser da herlig ud :-) og fedt med info om stenalderen- han er da ikke nørdet :-) den slags er godt at vide!

  SvarSlet
 6. Sikke et dejligt morgenbord - og det ser ud til at have en skøn tur i skoven!

  - Anne

  SvarSlet
 7. Sikke nogle lækre billeder du har fået taget. Det ser super skønt og hyggeligt ud!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...