mandag den 25. november 2013

En fin lille børne tremmestol og en hjemmesyet Rudolf

Jeg har fundet en FDB ligende børne tremmestol, den er virkelig fin, og jeg syntes den passer perfekt ind herhjemme sammen med vores andre FDB møbler, så jeg kunne slet ikke stå for den. Denne her er malet så den har ingen stempler, men jeg har set nogen magen til i bøg med utydelig stempler, der godt kunne ligne et FDB stempel. Hvis der er nogen der kender stolen, må i meget gerne sige til.

Sidste år syede jeg en Rudolf efter opskrift fra sidste års udgave af Julemagasinet, fra Alt om håndarbejdes.
Den er kommet frem fra julekassen, og har fået lov til at sidder model her til ære for fotografen. Den har ikke en fast plads som det meste af vores andet jule pynt, nej Rudolf og nisserne har det med at skifte plads op til flere gange om dagen, og hvis nogen af dem forsvunden helt, ja så kan jeg altid finde dem i Filippas bamsekurv.8 kommentarer:

 1. Ej hvor er han altså sød, den lille elg.. :o)

  SvarSlet
 2. Hvor er det en hyggelig elg. Kan ikke lade være med at smile af den.

  SvarSlet
 3. Hvor er han bare sød ... :o). Jeg har en Harrolds bamse sidende på en mini mini tremmestol... ham smiler jeg osse gerne til når jeg går forbi

  SvarSlet
 4. Kær Rodulf - måske man skulle på jagt efter det nummer på biblioteket...er sikker på at han også ville blive krammet og leget meget med herhjemme, hvis jeg også fik lavet én ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg kan huske, at indlægget om Rudolf var det første jeg så på din blog sidste år, og jeg grinede højt. Den er stadig rigtig fin, og jeg kigger stadig ind :)

  SvarSlet
 6. Jeg har 2 stole magen til også i børnestørelse de er stemplet billund under bunden

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok tak for svar, det vil jeg lige prøve at søge på.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...