fredag den 29. november 2013

Se det er jul for mig...

Det er vidst tydelig for de fleste at jeg elsker julen, og alt hvad den bringer. Jeg starter tidlig for at nå så meget som muligt, af alt det jeg gerne vil nå. Både alt det jeg gerne vil lave sammen med familien, men jeg går også altid lidt amok med jule pyntet.

Der er styr på de fleste julegaver og de første pebernødder er også bagt, det betyder nu ikke at jeg er klar til jul. jeg mangler bla. adventskrans og at pakke 20 små pakker ind (de er heldigvis købt og Filippas mormor står for søndags pakkerne)

Selv om der er meget jeg gerne vil nå, så er der ingen stress, jeg når det jeg når, og det jeg ikke når ja det når vi måske næste år, og ellers var det nok ikke så vigtig...

Mest af alt så glæder jeg mig til at jule hygge sammen med familien, Filippa er endelig ved at have en alder hvor hun kan være med til det meste, hun forstår sammenhængen i hvad der sker og hun glæder sig.

Jeg har så mange planer om ting vi skal lave sammen, alt fra turer i skoven til bage hygge, læse jule bøger og lave jule pynt, nisse leg, se på jule pyntet vinduer og gader, pakke gaver op og meget mere.

Se det er jul for mig....
6 kommentarer:

 1. Rigtig fint julepynt, skønne farver du har valgt i år :)

  SvarSlet
 2. Så hyggelige billeder og mindst ligeså fin tekst! Julen består netop af de helt særlige familiestunder, og det er dét, der er vigtigt at holde ved :)

  SvarSlet
 3. Glædelig juletid:-)

  Smukt "julealter" du har arrangeret, mange smukke ting.
  Jeg er også vild med dine J U L til hyacinter i vindueskarmen!

  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Virkelig fine billeder! Jeg kommer i dejlig julestemning... :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...