lørdag den 11. maj 2013

Nyt stof, syprojekter og to venner på skovtur.


Jeg var en tur i Stof og Stil i går, og en skøn bunke stof kom med hjem, klar til nye projekter. Jeg er blevet rigtig lad for mine Japanske sy bøger, og de sidste ting jeg har syet er også derfra. Men sidste gang jeg var sammen med Anne lånte jeg 2 af hendes sy bøger på Fransk (de fås vidst også på Japansk) og der var virkelig også mange fine modeller i.

I dag har jeg så brugt en del tid på at tegne mønstre af og klippe ud, så jeg stadig har mønstrene når jeg har afleveret bøgerne tilbage, for jeg når vidst ikke at sy alle de fine modeller inden bøgerne skal afleveres tilbage.
Jeg har købt en del Jersey stoffer denne gang, jeg har planer om at sy nogle behagelige børnehave kjoler til æblepigen. Jeg har købt jersey stofferne ensfarvet for jeg er temmelig inspireret af AlbaBaby for tiden, Jeg mangler bare lige et godt kjole mønster størrelse 110 med med rauland ærmer, så sig endelig til hvis du ved hvor jeg kan finde sådan et.

Filippa blev vidst træt af alt det tegneri, så hun pakkede sin rygsæk bad om nogle kiks og noget vand og så tog hun på skovtur. Hun fik nogle hundekiks med, og så Malu var nem at lokke med, to bedste vender på tur....


2 kommentarer:

  1. Jeg er blevet nysgerrig; hvad er det for nogle japanske sybøger? Det lyder spændende... og hvad er det gode ved dem?

    SvarSlet
  2. Skønne billeder - jeg er også nysgerrige, hvor har du de skønne "stofvægte" fra?

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...