torsdag den 6. december 2012

En fin lille sky, og lidt om en ny lampe

En lille sky er flyttet ind, den hænger her på mit københavner skab og ser så drømmende ud. Det er Rakel der har lavet den, vi havde hver en stand på et lokalt julemarked sidste weekend, og denne her havde jeg forelsket mig i længe før marked, den er så fin syntes jeg.
Flere steder rundt om i huset har jeg hyacinter til at stå, de har en skøn duft lige når de springer ud, og det er dejlig med smukke blomster på denne her tid af året. Den her passer fint sammen med den lille sky, den sarte lyserøde sammen med den lyseblå sky, med lyserød mund, en fin og forfriskende jule pynt farve sammensætning.


Vi har fået ny lampe over spisebordet en værksteds lampe, jeg har egentlig ønsket mig den længe, så jeg blev glad da jeg endelig fandt en fin en til en fornuftig pris. Jeg må dog indrømme at jeg blev lidt skuffet da jeg fik den hængt op, det ser bestemt lige så fin ud som jeg forestillede mig, men lyset er temmelig dårlig syntes jeg. Den lyser pænt ned over spisebordet, det er jo fint, men jeg havde ønsket at den også gav lid lys ud i rummet, det syntes jeg ikke rigtig at den gør. Nu overvejer jeg en lysekrone istedet for, jeg har nogle i kikkerten, men jeg har ikke helt bestemt hvilken en endnu. Den skal selvfølgelig være fin at se på, men mere vigtig den skal give et fint lys ud i hele rummet, gode forslag modtages gerne.

Æblepigen har været kreativ, hun har malet et fint juletræ med pakke under, børne kunst er så fin på sin helt egen måse syntes jeg. Denne her er malet med vandfarve, og den har fået favorit pladsen, det har den fortjent syntes jeg.7 kommentarer:

 1. Skøn lille sky i har fået jer! Og den har da rigtig fortjent favorit pladsen, din piges tegning. Den er da skøn!

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå at du ønsker dig lys ud i rummet - jeg har selv den fineste 6 armede lysekrone fra Lisbeth Dahl i hvid med prismer, så den kan jeg varmt anbefale :-) Desværre har jeg så en mand som ikke er til lysekroner, så min fine lysekrone ligger i en kasse i vores kælder... har dog fået lovning på at hvis vi nogen siden for en stor forgang med højt til loft må jeg få den op igen!!! Så det er på min ønskeseddel :-) Fin lille sky :-)

  SvarSlet
 3. ÆLSKER æblepigens lille maleri! Skønt når børn udfolder sig :)

  SvarSlet
 4. Skønt indlæg - Med masser af lækre billeder (som sædvanligt)... Men ihh altså nu fik jeg da lige en voldsom trang til at sy en lille sky eller 2 til mit juletræ..! Den er godt nok kær:-)

  SvarSlet
 5. Lækre billeder og skønt hjem I har.

  SvarSlet
 6. Hun er da super god til at male noget der ligner. Jeg synes.det.er .så.rart at kunne se hvordan deres tegninger udvikler sig, og så tror jeg også de er stolte af at mor ikke kun hænger andres tegninger op. Vi supplerer lyset over spisebordet Hee lamper der lyser ned på et maleri og andet i de andre hjørner men selv med dets.er ph lampen over spisebordet ikke nok. Især ikke med de underlige sparepærer. Håber du finder en løsning: spot på de fine sager i skabet kunne jo også prøves...

  SvarSlet
 7. Hos Fritzche i København har de nogle ret smukke lysekroner (synes jeg) til en fornuftig pris.

  http://www.fritzsche.dk/lysekroner.html

  Fine billeder i øvrigt!

  Hilsner fra Nana

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...