tirsdag den 11. december 2012

Lidt om valg og fravalg her op til jul

Lige nu har jeg December midtvejs krise, jeg er håbløs bagefter med alle de ting jeg gerne vil nå inden jul.
Der er så mange skønne ting at lave her op til jul, fx. klippe julestas, jeg har så mange ideer på Pinterest, der venter på jeg får tid til at prøve dem af. Bage brunekager, honningkager, pebernødder, honningkage hus, vanillekranse, sammen med æblepigen, åh det er bare noget af det mest hyggelig. Hente og pynte juletræ, vi har aftalt at vi for første gang i mange år vil have juletræ, og ja den skal selvfølgelig pyntes med hjemmelavet pynt. Jeg mangler at købe de fleste julegaver, alle skal have noget helt specielt i år, og jeg vil selv pakke gavene ind, for gaver hvor der virkelig er nusset om indpakningen, er bare så fantastisk skønt at aflevere. Jeg skal også lige til frisør, klippes,farves, have ordnet bryn, købt en fin julekjole og måske også en til nytårsaften, ja ja det er jo jul.
Jeg elsker jul og nej jeg bliver ikke stresset, jeg vil gerne det hele, men jeg er også godt klar over at jeg må vælge, og fra vælge, det er bare så pokkers svært...


11 kommentarer:

 1. for pokker! Det er lige mine ord, det du beskriver der! Jeg synes simpelthen også december måned bliver overtaget af juletravlhed, og jeg er så bange for at miste al hyggen. Men næste weekend står den på småkagebagning og konfekt og jeg glæder mig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gælder virkelig om at passe på, at alle ambitionerne ikke overtager julehyggen. Alle de her ting jeg har skrevet om, er der jo egentlig ikke så meget ved, hvis det bare er noget der skal overstås

   Slet
 2. Du har helt ret Betina, lige efter jeg havde postet indlægget fortrød jeg sådan at overskriften ikke blev VI SKAL HUSKE AT HYGGE OS.. For det var lige præsis det jeg mente, der er så mange ting jeg gerne vil, men fravalg, fravalg, fravalg, og så skal vi huske at hygge os.

  SvarSlet
 3. Jeg har det nøjagtigt lige sådan! Har så mange ambitioner i forhold til hvad jeg skal og vil her i julen.... Men det er ligesom om, at alle ambitionerne overhales af overspringshandlinger, stress og alt for mange møder.

  Tak, fordi jeg ikke er alene

  Maria

  SvarSlet
 4. Jeg har det på nøjagtig samme måde!!!
  December måned er bare alt alt for kort og jeg forstår skisme godt hvis ungerne bliver kulrede når de voksne stresser sådan rundt :)

  SvarSlet
 5. Kender det kun alt for godt.:) So much to do.. so little time.:) Vi har droppet juletræet i år, det letter en smule.:) Og tak for inspiration til sky-puden som jeg lige har smidt på min blog idag.:) altid dejligt at følge med her, du har en dejligt blog.:)

  SvarSlet
 6. Det er heldigvis flere år siden jeg skar ned på ambitionen om alt muligt hjemmelavet. Da vi havde hund flåede den i gavepapiret, nu er det pigerne, så indpakningen får ikke prioritet, vi får rigeligt sukker, så bagningen er på lavblus, konfekt har jeg dog håb om at hygge med, men hjemmelavet rødkål, tyttebær og kirsebærsovs må blive engang i fremtiden. Fokus i denne uge er santalucia på fredag og gaver der skal til jylland på søndag og så at nå det hele på arbejdet..

  SvarSlet
 7. Så nydelige bilder fra det flotte hjemmet ditt, her ville jeg ha trivdes godt:) STress ned, jula kommer allikevel den:) trivelig blir den allikevel, bedre å ha overskudd når jula kommer:)
  Klem Trine:)

  SvarSlet
 8. Dejlige julebilleder... Og jeg forstår alle de tanker til fulde:-) Men er det ikke netop det der er ved julen, man får lyst og energi til en masse, men ved godt at man næppe når bare halvdelen;-)

  SvarSlet
 9. Nøj hvor jeg kender det. Hverken på bloggen eller i virkeligheden når jeg halvdelen af det jeg gerne vil og jeg ved også godt hvorfor for jeg starter nemlig først på julerierne 1 december mens jeg kan se i besøgsstatestikken at mange kikker på mine tidligere juleideer allerede i oktober...

  Det vigtigtste er nu julehyggen og tid til at nyde det.

  KRAM

  SvarSlet
 10. Many type of toys are in the world like soil toys in the history book you can red it. Time have Zero Plastic toys are available in market for kids. Now many new technique toys are coming.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...