lørdag den 3. marts 2012

Lørdags hygge :) og ny æskeMens manden tog en formiddag på arbejde, startede æblepigen og jeg dagen med hjemmebagte boller efterfulgt af lidt krea hygge. Æblepigen nussede med perlepladerne og fik jeg lavede en ny æske, denne her skal stå i vindueskarmen til fyrfadslys. Før havde jeg lysene ude i skabet og det var lidt besværlig nogle gange at jeg skulle helt ud i gangen for at hente lys, nu har jeg lysene lige der hvor jeg skal bruge dem, og så i en fin æske...
Æsken har jeg beklædt med Rie Elise Larsen papir og på toppen har jeg en hæklet Doilies og en perle. opskriften til den hæklet doilies og garnet har jeg købt inde hos Yarn freak, de har heldigvis en online butik som i kan finde her. Jeg har brugt det garn som de anbefalede til opskriften, der er flere der har spurt til hvilken garn jeg brugte til den hæklet clutch jeg vidste i indlægget her, her er det det samme, jeg har brugt det garn de har anbefalet. Det er jo ikke fordi man ikke kan bruge andet garn, men jeg lavede bare en samlet bestilling på garn og opskrifter, det er ofte nemmest når man som jeg bor langt væk fra diverse garnbutikker.
Fortsat god weekend...

9 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud! I har rigtig inviteret foråret indenfor!

  SvarSlet
 2. Lyder super hyggeligt. Rigtig gode billeder :)

  SvarSlet
 3. Ahr det var det den skulle bruges til ;) Den er godt nok blevet rigtig fin og god ide med at bruge den som pynt på en æske.

  SvarSlet
 4. Så flotte vårlige bilder!! :)

  SvarSlet
 5. Mange tak for de søde kommentarer, vi elsker bare alle sammen i familien at side der ved spisebordet og hygge, derfor gør jeg også altid lidt ekstra ud af at det er hyggeligt netop der.

  SvarSlet
 6. Fin æske!! Godt fundet på med den hæklet dims der :) ( jeg har ikke set det før)

  SvarSlet
 7. Sikke en fin æske :o) Den er rigtig sød. Jeg er også rigtig vild med vasen, du har grene i... Hvor har du den fra?

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...