søndag den 4. marts 2012

Søndag

Nogle gange går weekenden bare for hurtig, så sidder jeg her søndag aften og har ikke lyst til at gå i seng, for når jeg vågner i morgen tidlig, så ved jeg at en ny travl uge starten.
Ikke fordi jeg ikke gider på arbejde eller andet, men bare fordi at weekenden har været så skøn, og fyldt med dejlige oplevelser sammen med familien. Fordi det er dejligt bare at kunne sove til man vågner, hygge ved morgenbordet uden at have travlt, og skal skynde på æblepigen, så vi ikke kommer for sent. Fordi det er dejligt at have de bedste dagtimer sammen hvor vi kan lege ude, uden at skulle tænke på at nu skal vi snart ind og lave aftensmad, eller mørket indhenter os inden legen er ordentlig begyndt.
Bare fordi det er skønt at være sammen med dem man holder af og have tid nok til det ...


6 kommentarer:

 1. høres og ser ut som en deilig deilig søndag - akkurat slik de skal være! og den fine rosa potteplanten du har i vinduet har jeg også - fiiin!!

  håper dere får en fin ny uke.
  klem hilde

  SvarSlet
 2. Å sikke skønne billeder både her og i det forrige indlæg. I har jo nærmest fået foråret til at blomstre indenfor allerede.

  Weekender hvor man intet skal er noget af det allerbedste der findes og heldigvis sidder de i kroppen i mange dage derefter.

  SvarSlet
 3. Sånn tenker jeg mange søndager og. "ååh, tenk om helgen kunne ha vært litt lengre". :) For tiden går superfort fra man legger seg til vekkerklokken ringer mandag morgen! Altfor fort. Hehe.

  Håper du får en fin uke selv om helgen er over :)

  Klem Lene

  SvarSlet
 4. Helt enig. Det er bare med at nyde weekenderne for de går alt for hurtigt.
  Rigtig god uge

  SvarSlet
 5. Ej hvor er hun blevet god til de der perler- bliver de alle strøget, eller kan de genbruges .-)

  SvarSlet
 6. Lige præcis derfor elsker jeg også weekender:) Og som du beskriver det - især dem hvor planerne bliver lavet hen ad vejen..
  Go' uge til dig.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...