lørdag den 17. marts 2012

Avesjov kyllinger og ny Clutch på vejTo små påske kyller er flyttet ind sammen med lidt nyt lækkert stof, som jeg bare slet ikke kunne stå for. Jeg har købt de lækre sager af Mette med bloggen Kirkesjov som i samarbejde med Tamra med bloggen Avekatten har lavet et spændende samarbejde med skønne sy ting, samarbejdet kalder de Avesjov. Kig ind og se hvad de laver, måske har de flere kyllinger tilbage, de her er fra andet hold, for det første hold de lavede blev revet væk med det samme. Nu står mine her og pynter på spisebordet sammen med mine porcelæns lysestager fra Badelma-badutski, jeg knus elsker dem, de er så fine og de har haft fast plads her på bordet siden de flyttede ind.  Faktisk venter jeg endnu en pakke fra Mettes hånd og samling, det skal jeg nok vise mere til når det lander i postkassen.
Mens Æblepigen har siddet med perler, har jeg hæklet på en ny Clutch, denne gang i påske farver. Den sidste jeg hæklede på i flet er nu færdig, men mangler lige en knap, jeg har virklig knappe krise, må se at få mig en lille samling, så jeg ikke skal ud og købe hver gang jeg skal bruge en. Jeg syntes bare de knapper de har i butikkerne er så små og kedelige, så hvis der er nogle derude der har kendskab til gode steder at købe knapper så sig endelig til...

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud :0)

  Den gule clutch bliver rigtig fin her til foråret - skøn farve :0)

  SvarSlet
 2. Tak jeg elsker bare de der stille øjeblikke hvor vi sidder og små sludre og sysler sammen, stearinlys på bordet og dejlige farver omkring os.

  SvarSlet
 3. Det er så dejligt når man har tid til hygge med sine børn... ER stadig forelsket i den clutch og har købt opskriften... Men det går desværre ikke helt så hurtigt med at lære d hækling ;0( Men er kommet med i en kreaklub så nu håber jeg det lykkedes ;0)
  Ps: hvis du har tid og lyst så kig forbi min blog har en skøn give away --
  KH
  Mille

  SvarSlet
 4. Sikke da nogle skønne kyllinger :-)
  Har lige købt opskrift og garn til en clutch også, så jeg glæder mig til at komme i gang. Synes de er så fine, dem jeg har set rundt om i Blogland.
  Mht knapper, så har jeg fundet rigtig mange fine i genbrugsbutikkerne rundt omkring.
  God søndag.

  SvarSlet
 5. Hvis du engang kommer forbi Århus kan fandango (garn butik i gammel munkegade) anbefales mht. knapper - de har et rigtig stort udvalg (og større end det der lige ses i deres webbutik) :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...