mandag den 21. december 2015

Julestemning

 
Der er lidt længe mellem indlægene for tiden, det er ikke fordi der ikke sker noget her på vores matrikel. Nej det skyldes mere den mørke tid, jeg syntes altid det er mørkt når jeg kommer hjem, og temmelig svært at tage nogle ordentlige billeder, jeg savner virkelig solen.

Jule hygge har vi til gængæld rigeligt af, vi er godt med, faktisk helt klar med undtagelse af indpakning af de sidste gaver. Med mit arbejde som pædagog er man temmelig priviligeret her i december, man får nemmelig dobbelt op på det hele, så julestemningen fejler heller ikke noget.

 Den skønne mistelten har jeg fået af Rakel den er lavet i crepe papir.
 Nissen kommer med tirsdags pakker, og nogen gange små overraskelser i sokken.

 Min første julekugle

Pige hygge og peberkager

Mine fine nye dåser fra Bjørn Wiinblad jeg elsker allerede de er perfekte i størrelserne

Nissen flyttede ind 1. december som sædvanligt, Filippa har forsigtig spurgt et par gange. Helt ærlig mor, er det dig der putter noget i strømben ???


Jeg havde samlet en lille flok piger til jule krea hygge, det var super hyggeligt og Rakel lærte fra sig af kunsten at lave blomster i crepe papir. Den smukke filt engel af lavet af Lisbeth

Den gamle nissemand er mit absolut uundværlige julepynt, den fyldte nissen af og til med slik da jeg selv var lille,  jeg elsker den og alle de minder der er forbunden med den.

Vore julepynt er et miks mellem nyt og gammelt og hjemmelavet, meget har vi selv lavet, men mange af mine favoritter er noget som andre har lavet til mig. Der må også gerne være natur pynt og friske blomster, samt dejlig mange hjemmelavet julegodter.
Jeg har et meget afslappet forhold til hvor meget vi når af julerier, i år har vi nået en del, nogle år når vi ikke så meget. Jeg syntes ikke det er vigtig hvor meget vi når, julestemningen er den vigtigste, og den har jo ikke noget at gøre med om der er bagt pebernødder eller om vi har det perfekte juletræ.

8 kommentarer:

 1. Hej Jeannett.Tak for mange dejlige billeder fra dit julepyntede hus.Det emmer af skøn stemning.Kan da se at du er godt med ...........go det er da ikke de værste her med kun få dage til jul.
  Og lækre småkager du viser.........har også selv lige vist mine vaniljekranse.
  Men mit ynglingsbillede er da det med din reol og de flotte brune glas.Minder lidt om min bare med blå flasker.
  Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig jul med din familie Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak, ja vi nyder bestemt også at vi er godt med i år. Glædelig jul til dig og dine kære

   Slet
 2. Hvor ser det super hyggeligt ud alt sammen :-), jeg savner faktisk børnene her til jul, det er ikke det samme efter de er flyttet hjemmefra, så husk at nyde det :-). Hvad man når inden jul jul, har faktisk heller aldrig været en stressfaktor her, har altid lige som dig ment, at vi når det vi når og på børnenes præmisser :-). Kan du og din familie have en rigtig god jul og hvis jeg når det, så kommer jeg forbi i uge 1 og henter noget pil :-), kh og knus Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg gør alt hvad jeg kan for at nyde det, jeg føler mig faktisk rigtig priviligeret at have en skøn familie at dele julen med. Du skal være så velkommen til at komme og klippe pil, de skriver bare når det passer. Glædelig jul til dig og dine kære.

   Slet
 3. Sikke et julehjem! Skønt at lade juleglæden fylde huset ud. Her har vi den tradition, at jeg 30. nov om aftenen pynter op med julepynt på drengenes værelser (akompagnieret af let barnesnorken), juletræ på trappens repos og lidt pynt i stuen...i år ved drengene det er mig og ikke nisserne, men alligevel bliver stemningen lidt julemagisk 1. dec:0) Og så bliver der ellers føjet til måneden igennem.
  Har lidt samme følelse af julestemning på børnenes præmisser når jeg ser dit indlæg - måske derfor det rammer mig midt i julehjerter:0)
  Fine puslerier og plads til pynt givet med kærlighed... Hjem med overskud og rummelighed! Jeg er julebegejstret.
  Julehilsner fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. sikke en hyggelig tradition at "nissen" pynter op, jeg elsker alt det magiske her ved juletid. Mange tak for de søde ord, vi har alle fået lang juleferie i år, og det hjælper jo lidt på overskuddet.

   Slet
 4. Dejlige jule stemningsbilleder og meget smukt julepynt :-)
  Jeg fik straks inspiration til noget kreativt at lave :-)
  Du, dine dejlige børn og Herren i huset ønskes en vidunderlig jul :-)

  SvarSlet
 5. Mange tak og dejligt at høre at du blev inspireret. og glædelig jul til jer dig også

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...