onsdag den 9. december 2015

Julepyntet terrasse

Det er vidst ikke første gang at jeg skriver at jeg elsker jul, men det gør jeg altså...
Jeg elsker at bage, lave mad, lave hjemmelavet julepynt, pynte op både ude og inde, men mest af alt så elsker jeg, at julen altid er en god anledning til at mødes med venner, familie og kollegaer til lidt ekstra hygge. På lørdag har jeg inviteret en lille flok piger som alle sammen betyder noget særligt i mit liv, og som jeg ser alt for sjældent. De skal forkæles, vi skal jule hygge og lave krea jule sager, Leif har lovet at være kok og barnepige for alle ungerne, det bliver en fest.

Jeg har jule pyntet på terrassen, vi er dog ikke så meget derude her om vinteren, men jeg syntes alligevel at der gerne må være jule fint derude. Døren ind til spisestuen står ikke længere åben som den gør om sommeren, men det er jo en glas dør, og vi kigger ud på terrassen hver dag, så jeg syntes det er hyggeligt at der også er lidt jule fint derude.

Jeg har fyldt min oldemors gamle æbleskivepande med æbler, mos og en masser af julens skønne krydderier, det dufter fantastisk når man går forbi fadet.

Den store krans har jeg lavet på kranse kursus hos Margit, jeg syntes den er blevet så fin.

Juletræerne er egen avl, det giver mulighed for at fråse lidt, så vi har flere træer med lys rundt om huset.


10 kommentarer:

 1. wauw jeannett- jeg får sørme lyst til at blive ryger og skulle sidde derude med tæppe og hygge flere gange om dagen :-) den krans der er bare superflot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja det kunne da være hyggeligt, eller måske med en kop gløgg

   Slet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud - rigtig jule dejligt:-)

  SvarSlet
 3. Hej Jeannett.Hvor ser der bare hyggeligt ud på din terrasse.......er det ikke mere en udestue ?
  Og du kan roligt være stolt af din flotte krans.
  Er også vild med dit bord og bænke.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, bordet og bænkene har Leif lavet jeg er også rigtig glad for dem.

   Slet
 4. Kære Jeannett, det er så dejlig en udestue I har og hvor har du fået den smuk og hyggeligt pyntet, der kunne man godt lige sidde og drikke en kop kaffe. Og ganske rigtigt, selv om man ikke kommer forbi hele tiden, så er det rart st der ER pyntet pænt, når turen går forbi eller blikket falde på det ud af døren :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak det er lidt for koldt at sidde der ude og drikke kaffe lige for tiden, men vi overvejer at sætte pejs op derude, måske det kunne forlænge tiden der ude lidt.

   Slet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud. Det giver så meget mening at pynte op udendørs også. Det er som om det fuldender julestemningen når den breder sig til haverummene også. Her har jeg en regel om, at det der pyntes med ude skal være naturligt og uden spray og glitter. Derfor har jeg lavet æbler med kokossne som hænger på havens grene og giver en smule illusion om hvid jul (du kan evt se dem på www.plantebegejstring.com). Herligt når fuglene også kan have glæde af pynterierne:0)
  Julehilsner fra Katinka Raabymagle

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var da nogle gode regler du har. Det ser rigtig fint ud hjemme hos dig, jeg kan også godt lide det naturlige når det er udenfor.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...