søndag den 21. december 2014

Juletræ og gave indpakning, og så lidt om at købe gaver i sidste øjeblik

Det er ved at være nogle uger siden vi fik juletræet ind i stuen, og de fleste af gaverne er også pakket ind.
I år har vi ingen kugler på træet, jeg har ellers en del forskellige gamle kugler i mange smukke farver, men da vi havde pyntet træet, og vi kun manglede at hænge kuglerne på, syntes vi faktisk træet var meget pænere uden. Det var bare lige som om, at vi ikke orkede alle de farver i år, bare de enkle lyse toner og så ikke andet.
Jeg er glad for vores valg, og jeg syntes træet er meget fint i sin enkelthed og med de lyse farver.

De fleste gaver er pakket ind, men jeg mangler lige at købe de sidste, ja for jeg er altså ikke en af dem der har ordnet alt inden december måned overhovedet er startet.
Jeg har det faktisk helt fint med, at jeg lige skal have hentet og købt de sidste gaver i morgen, når bare jeg ved hvad jeg skal købe, eller evt. allerede har bestilt dem i butikken.

Jeg syntes det er hyggeligt at gå i byen under alle jule lysene, kigge på vinduer og julepynt, bare der var lidt sne også, så var det helt perfekt.

Har du købt alle gaverne, og hvordan har du det egentlig med at vente til lige i sidste øjeblik ?
4 kommentarer:

 1. i bor skønt :) dejlige billeder

  SvarSlet
 2. Sikke et flot træ, selv uden kugler ;)
  I år har jeg været tidligt ude, med at købe julegaver, men kun fordi jeg pt går hjemme grundet stress. Så tiden har nogenlunde været til det, men det har været strengt nødvendigt, at få gaverne hjem i roligt tempo.
  Jeg elsker at nyde de indpakkede julegaver under træet, det fuldender for mig det hele.
  God jul til dig og dine.

  SvarSlet
 3. Jeg mangler 3 gaver og når det fint inden d. 24.. træet kommer måske ind i morgen aften, så kan pigerne pynte det d. 23 og gave indpakningen her ender altid i sidste øjeblik, og ingen pakker matcher så fint som dine og det dine tæppe under træet.. flot stof😃. God jul til jer alle, håber den bliver lige tilpas for jer. Knus.

  SvarSlet
 4. Jeg hader stress og jag, og begyndte derfor tidligt med at købe gaverne. Jeg tror jeg købte de to første i november. Og fik købt den sidste fór tre dage siden. Men der er også mange gaver at købe: jeg skal have fundet 4 x 3 adventsgaver til mine tre piger, og jeg skal købe julegaver til piger fra os selv OG fra Ole's forældre, så jeg er nødt til at dele det ud og planlægge ellers kan jeg ikke overskue det. Men jeg nyder da også mylderet i gågaden, nu hvor jeg ved at jeg faktisk ikke skal nå noget, men har styr på det.
  Og vi plejer at være to til at organsere herhjemme, men fordi min mand har så mega travlt hænger det HELE på mig. Så hverdagens planlægning er også min opgave pt. Og pga af dette MÅ jeg have tidlig styr på gaverne ellers falder jeg om af stress :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...