torsdag den 18. september 2014

Kager uden sukker

Herhjemme elsker vi som mange andre kager, der er bare lige det at kager og meget sukker ofte hænger sammen. Vi vil virkelig gerne begrænse vores sukker forbrug herhjemme, Filippas bliver sur og kan ikke sove og jeg vil gerne smide nogle kg. Det er bare ikke altid let for selv om vi sagtens kan finde andre sunde alternativer i hverdagen, så vil vi jo gerne byde på kager når vi har gæster, eller hvis vi skal hygge i weekenden.

jeg har fået tilsendt nogle gode alternativer til sukker fra isis.dk som jeg har testet til lidt forskelligt. Isis laver produkter udviklet af isis' egen produktudvikler, de er specialiseret i at frembringe mest muligt smag uden brug af sukker.

Jeg har testet Mousse med chokolade smag, og jeg syntes den smager virkelig godt.
perfect fit en sukkererstatning til fx at bruge til bagning, det har hele 67% færre kalorie end almindelig sukker, det er da helt ok ikke, den har jeg brugt til bla. Brownie.
Jeg har også testet mørk Belgisk chokolade som jeg bla har brugt til pynt på kagerne og i æblekagen. Kakao drik som helt klart er en kommende favorit.
Så har jeg testet bagebogen, Det søde liv uden sukker, som virkelig har nogle lækre, og meget nemme opskrifter.

Jeg har lavet chokolade mousse og bagt Brownie med frugt fromage, helt sikker ting jeg sagtens kunne finde på at lave næste gang der skal hygges med kager.
Jeg har også lavet en helt almindelig æblekage bare uden makroner, men i stedet med chokolade stykker og fløde, jeg brugte Perfect fit i æblegrøden for at søde den lidt.

Jeg har længe brugt flere af Isis' produkter, og efter jeg har prøvesmagt nye produkter, er der kommet flere favoritter på hylden herhjemme.

5 kommentarer:

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...