fredag den 12. september 2014

Et dukketeaterPå et bagagerumsmarked for et par måneder siden, fandt jeg dette skønne dukketeater sammen med en masse hånddukker. Det trænger til et nyt forhæng og et par små søm her og der, et kommende søndags projekt tror jeg.
Jeg syntes det er helt fantastisk og et af mine bedste markeds fund, det har det helt rigtige autentiske dukketeater udtryk, og en perfekt størrelse. Heldigvis er det også et af de fund, der er faldet bedst i Filippa smag, og det er blevet brugt flittig lige siden det flyttede ind. Der var rigtig mange fine hånddukker med, både til Hans og Grete, Emil og Pippi, Rødhætte og diverse prinser og prinsesser, men Filippa indrager nu også gerne både Ponyer og Barbie Dukker.

Jeg elsker hendes små fortællinger og eventyr, og nyder når hun fortolker og digter videre på de mere kendte historier. Jeg er ikke super god til at sætte mig og lege med Barbie dukker sammen med hende, jeg kan ligesom ikke rigtig finde det der dukke lege gen frem. Til gengæld hopper jeg gerne bag forhænget og laver et teater stykke, og Filippa elsker når jeg gider at lege med. Jeg tror vidst godt jeg kan kalde det legetøj for både store og små, og et godt alternativ til fjernsynet.4 kommentarer:

 1. Sikke et fund :-) de dukker bringer mange gode minder frem hos mig
  Jeg havde en del af den i min barndom.
  Jeg er på udkig efter dem for jeg købte et dukketeater fra et par mdr siden. Det er ikke kommet frem til ungerne endnu da jeg mangler dukker :-)

  SvarSlet
 2. Hjertebanken- lige præcis det der dukke teater havde jeg som barn! Hvor er det fint:)

  SvarSlet
 3. Åhhh hvor er det bare sødt og det bringer bare så mange minder frem fra min egen barndom, hvor jeg også havde sådan et dukketeater.
  Det er jeg sikker på, hun nok skal få meget glæde af.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...