onsdag den 30. juli 2014

Lidt flere billeder fra Sverige

Efter to dage i Astrid Lingrens verden, kørte vi en tur ud til katholt, der hvor Emil filmene blev optaget. Før indspilningen af Emil filmene var gården bare en helt almindelig men yderst charmerende gård i Småland, sidenhen blev det aldrig det samme igen på det lille landsted.

Kommer i til området vil jeg virkelig anbefale at i sætte et par timer af til et besøg på gården, evt tage en lille madkurv med og måske købe en kop kaffe og nyde den i den meget hyggelige haven rundt om gården.

Efter Katholt kørte vi videre sydpå, da planene var at køre over København hjem, vi havde afsat 4 dage til turen, så vi havde rigeligt tid til at nyde smukke Sydsverige.Vi blev helt forelsket i det svenske træhegn, vi har drømt mange drømme og at have det hegn herhjemme rundt om gården.Der var en meget autentisk stemning på gården, med billeder på vægen og beskrivelser fra de gamle filmoptagelser. Det var meget nem at danne indre billeder af Emil der kommer springende hen over gårdspladsen med en frustreret far i hælene.

Efter Katholt kørte vi videre sydpå, da planene var at køre over København hjem, vi havde afsat 4 dage til turen, så vi havde rigeligt tid til at nyde smukke Sydsverige.Vi havde to overnatninger i en lejet campingvogn lige ved denne smukke svenske badesø.


Og som afslutning på turen, en enkelt overnatning i København, det var søndag og alt for varmt til andet end, en afslappende tur på Christiania.

Vores ferie fortsatte dagen efter i sommerhus, men det er en helt andet historie...

10 kommentarer:

 1. Sverige er bare et dejligt sted! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, vi har altid taget meget mere til Norge, men jeg er helt overbevidst om at vi kommet til at bruge Sverige meget mere til ferier fra nu af

   Slet
 2. Ej hvor ser det skønt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det var bestemt en skøn ferie, og jeg kan varmt anbefale Sverige

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...