søndag den 25. august 2013

Et nyt og farligt sted

Nå man bor på landet og har et temmelig veludviklet shoppegen, så bliver man rigtig god til at handle over nettet. Jeg har en liste så lang under foretrukne, med net butikker hvor jeg kan købe alt fra kaffe og helse produkter til design og børne ting.
På nettet kan jeg finde næsten alt og kan jeg ikke finde i DK ja så kan jeg nok finde det udenfor DK. Ja ja så kommer der porto på- det ved jeg godt, men det koster jo også at starte bilen og køre til den nærmeste by. Ja for her ude på landet kører vi i bil til ALT uanset om det så bare er over til naboen...

En ting savner jeg dog når jeg handler over nettet, det at kunne se produkterne live, rører ved dem mærke dem, samt den inspiration jeg får når jeg ser produkterne sammen med andre ting.

Fx en viskestykke, det er jo bare en viskestykke, hvorfor ikke bare købe en billig en fra Jysk istedet for fx en fra Hay der koster noget mere, sådan kan jeg godt tænke når jeg ser et billed på en net shop.  Men når jeg så ser den i et sammenhæng med noget andet, når viskestykket hænger i butikken på en smuk knage, eller når jeg se den sammen med produkter jeg allerede har hjemme i køkkenet. Så kan jeg godt se at det lige er den ting jeg mangler, og at det er ok at betale det dobbelte fordi det ikke ¨bare¨er et viskestykke, men istedet noget der blive en del af indretningen på lige fod med et billed eller et lille møbel.

Nu har vi fået en rigtig fin butik i Skive som hedder Rumfang, den åbnede 1. august, og her bliver jeg virkelig bekræftet i hvor inspirerende det er at handle i en fysisk butik.

Faktisk havde jeg slet ikke hørt om den før den anden dag, da jeg tilfældig lige kom forbi, hold op jeg blev overrasket. Lige når man mindst venter det og desværre sidst på måneden opdager jeg så denne smukke butik.
Behøves jeg skriv at jeg blev virkelig glad, man kan ikke blive andet af at gå rundt inde i en butik fyldt med så mange lækre ting.
Butikken har et usædvanlig stort udvalg indenfor de mest populære indretnings design mærker. Et ren mekka, og et virkelig farligt sted for en som mig med et stort og veludviklet shoppe gen. Butikken er virkelig smukt indrettet, der er kælet for selv den mindste detaljerne og det er meget inspirerende at gå rundt og kigge.

Det bliver meget nemt for eftertiden at lave ønskeliste, jeg kan bare sige- køb noget fra Rumfang, jeg kan bruge det hele...

Rumfang ar desværre ikke netbutik, men de arbejde på sagen, indtil da kan du følge dem på Facebook, ved at klikke lige her3 kommentarer:

  1. Butikken ser godt nok også inspirerende ud, lækkert !

    SvarSlet
  2. Skøn butik, har ikke selv været der, men kan se den vil være farlig at entrere i :-)

    SvarSlet
  3. Sikke en lækker butik. Kommer nok desværre ikke lige forbi Skive lige foreløbig. Men tak for de smukke billeder.

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...