onsdag den 7. august 2013

En lille køkkenhjælper


Filippa elsker at hjælpe til med madlavningen, lige så snart vi begynder at rasle med gryderne kommer hun løbende med sin lille skammel. Nogen gange har jeg ikke lige overskuddet til at holde hende i sving ( ja ja selv en pædagogs tålmodighed kan slippe om, hvis altså i skulle være i tvivl) andre gange er der ikke lige egnet ingredienser som hun kan være med til at tilberede, men de gange er vi altså heller ikke populære.
Mest populær er vi når hun kan få lov til at snitte i timevis, elle røre noget sammen og det er faktisk også rigtig hyggeligt at have hende med, for selv om hun er super koncentreret når hun snitter, så står munden ikke stille på hende når hun arbejder.

Vi er heldig at vi kan hente rigtig mange ting til madlavningen rundt omkring på gården, det er en fantastisk tid lige nu hvor vi nærmer os høst.


Ærter og gulerødder er noget af det der er mest populær for tiden.

 Dahliaerne blomster og den her er en af mine yndlings


 Blåbær og de første efterårsfarverFrisk plukket frugt og hjemmelavet mysli lige klar til morgenmaden i morgen.

Jeg håbe i alle får en helt fantastisk dag i morgen, 
tak fordi i læser med......

3 kommentarer:

 1. Hej Jeannett! Det må være dejligt med en lille hjælper, mine drenge vil hellere køre traktor😀
  Nu har jeg haft lejlighed til at se din blog og jeg må sige det ser godt ud. Jeg prøvede allerede at komme med en kommentar til din blå søndag, men det lykkedes mig ikke - skulle lige fatte at jeg skulle oprette en Google konto (nybegynder)
  Glæder mig til at følge dig!
  Kh Dorthe
  Ps tak for sidst - hils gemalen

  SvarSlet
 2. Det er altid et hit, med en lille køkkenhjælper i huset ;) Jeg glæder mig til at vores lille Kalle-fis, bliver så stor at han kan være med - men der går vidst lige 1 år eller 3 ;)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Høsten er fin med alt vi kan plukke og ta opp av jorden. Det må være deilig med stor hage som dere har. Kjenner igjen det der med kjøkkenhjelperen - av og til er det så mye raskere å gjøre det selv, men de små synes jo det er så gøy :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...