fredag den 19. juli 2013

Vesterhavet


Den første uge af sommerferien er gået med hjemme hygge i haven, med at få ordnet hjemme projekter og med dags turer ud i det Danske sommer land.
Den anden dag kørte vi til Thyborøn, vejret var rigtig skøn men det luftede lidt, hvilket gav lidt skum på bølgerne til stor morskab for speciel Filippa.

Vi har ikke været så gode til at køre til havet, vi har mere været dem der er kørt i Zoologiskhaver eller legeland når vi har haft fri. Men for eftertiden vil vi heltsikker køre mere til vandet, det var en dejlig afveksling til parkerne inde i landet.
Filippa grinte uafbrudt i 3 timer, det der med at bølgerne trak vand og skum langt op på stranden for derefter at trække det med tilbage igen, det var simpelthen noget af det sjoveste syntes Filippa.
Hun var ikke til at trække væk fra stranden igen, hun bare løb rundt, kastede sten i vandet, løb væk fra bølgerne, samlede skaller og byggede sandslotte.

En sommeroplevelse af de bedre, det må vi snart gøre igen.....

5 kommentarer:

 1. EJ hvor ser Filippa bare ud til at nyde det :)

  SvarSlet
 2. Det ser bare drøn hyggeligt ud.. Vi har heller ikke været særlig gode til at tage til stranden, men på tirsdag har jeg taget fri, og så skal vi på stranden :o)

  SvarSlet
 3. Nej hvor ser det dejligt ud, og så Thyborøn, hvor mine drenges bedsteforældre bor. Vi har været meget ved havet og samlet oceaner af store flotte skaller vi så har fragtet hjem til Bornholm. God weekend til jer kh Gerda

  SvarSlet
 4. Ja, man siger tit, at de gratis glæder er dem man mindes- og jeg kan selv kun ærinde fisketure m. Min bedstefar og ture i kolonihaven med ham. Jeg mindes ikke Zoo ture eller tur i legeparker. Bare lige en tanke.....

  Smukke billeder... :)

  Kram
  Christina, der stadig slæber unger med i Zoo og Legeland

  SvarSlet
 5. Hvem behøver dyre udenlands rejser når vi har Vesterhavet - vi har et skønt frodigt land som vi nyder hvert andet år, og så rejser vi de andre år ;)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...