lørdag den 27. juli 2013

Camping livet

Vi er hjemvendt fra en skøn camping ferie, med rigtig gode oplevelser med i bagagen.
Det var første gang på camping ever... jo jo jeg har overnatte på flere forskellige camping pladser før, men så har det været i forbindelse med en kano eller cykel ferie, aldrig sådan camping hvor målet er bare at være på selve campingpladsen.
Når nu Leif havde valgt af fejre sin fødselsdag og runde et skarpt hjørne alene uden os på en vandretur/fiske tur på Grønland, ja så måtte vi jo tænke alternativt.

Jeg må indrømme at jeg havde en del skepsis inden afrejse og hvis jeg skal være helt ærlig så havde jeg også en del fordomme. Jeg forestillede mig levende hvordan vi ankom med vores lille trekking telt, og skulle slå den op midt i mellem store campingvogne med de helt rigtige fortelte, mens familie far bare sad og rystede på hovedet af os. Jeg forestillede mig sure fastlægger med havenisser og træ gulv i fortæltet og som havde fået lidt for meget ejer fornemmelse over campingpladsen. Jeg forestillede mig min generte æblepige observerer legepladsen på afstand, og at hun kun ville være der og lege hvis jeg sad ved siden af hele tiden.

Måske kan jeg få bekræftet mine fordomme nogen steder, men ikke på Hjarbæk camping. Vi er virkelig kommet hjem fra en ferie fyldt med dejlige positive oplevelser, Hjarbæk camping får mine varmeste anbefalinger.
Vi fik en helt fantastisk plads lige midt på en lille legeplads, meget tæt på bad og toilet (som var rigtig fin standart) og lige ved siden af swimmingpoolen. Vi havde super søde og meget hjælpsomme naboer (fastlægger) Campingpladsen ligger i smukke omgivelser, har et super sød og flink værtspar og en helt fantastisk udsigt ud over Hjarbæk fjord.

Campinglivet i Danmark er faktisk helt ok, og jeg tror bestemt ikke det bliver sidste gang vi tager på camping. Jeg er overbevidst, nu mangler jeg bare at overbevise manden, han har nemmelig mindst lige så mange fordomme som mig ;-)

Man sover bare lidt bedre i telt...

Tid til at fordybe sig med en god bog...

Lige her havde vi plads

En udsigt som man ikke finder ret mange steder


Filippa fandt hurtig en rigtig sød lege veninde, og det er jo lige sådan noget der kan få en mors hjerte til at smelte.

Da vi kom hjem fra camping i går, godt fyldt op af skønne oplevelser, fejrede vi Leif´s fødselsdag med vafler til dessert.

De næste dage skal nydes hjemme i skyggen på terrassen, og så skal der nok fises en del rundt med haveslange og vandkande.

Tak til alle jer der kom med gode forslag til hvad vi skulle huske at have med, vi huskede næsten det hele...

8 kommentarer:

 1. Det der så fantastisk koselig ut! Sommerminner i bøttevis!

  SvarSlet
 2. Der er så smukt ved Hjarbæk Fjord. Jeg har gået tur der tit, da jeg var barn, fordi min morfar var præst i Vorde - nogle få kilometer derfra.

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder især din skønne Æblepige og ikke mindst solnedgangen, den er virkelig smuk.

  SvarSlet
 4. Så fine billeder. Det ligner I havde nogle helt fantastiske campingdage.

  SvarSlet
 5. Sounds like you had fun! And you really had wonderful views. :)

  SvarSlet
 6. Det ser da bare å hyggeligt ud..
  Vi har også været på campingferie i år i vores nye campingvogn, som vi købte brugt for billige penge.
  Vi var bla. på Løkken Klit camping det var så godt :-)
  Min mand var også meget skeptisk, men han hyggede sig gevaldigt, så jeg er sikker på du nok skal få din omvendt til campinglivet...

  Knus Susi

  SvarSlet
 7. det ser også bare skønt ud! teltferie er altid hyggeligt - vi er afsted på tunø hvert eneste år og det er lækkert hver gang, også med et par regndage imellem :)

  SvarSlet
 8. Hvor pudsigt - sidder lige nu i mine svigerforældres sommerhus i hjarbæk:) - man kan faktisk ane deres flagstang på et af dine billeder:)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...