mandag den 8. juli 2013

Landskue i Herning en rigtig familietur

I lørdags var vi til Landsskue i Herning. Landsskue er et kæmpe dyrskue, hvor de dyr der er blevet kåret bedst fra landets mindre skuer, kæmper om den helt store ærespræmie.
Udover en masse dyr, lige fra kaniner til kør og heste er der også en masse landbrugs maskiner, samt en masse landbrugs relateret udstiller og det er det sidste vi syntes er mest spændende.

Små gårdbutikker viser deres varer frem, jeg elsker alle de her special fødevarer, Der er noget tiltalende ved produkter der er lavet fra bunden af gode råvarer, og som ikke er vakuumpakke.

Have selskabet har lavet små tema haver dernede og de er virkelig hyggelig og veldig inspirerende at gå rundt og kigge på. Jæger og natur foreninger laver aktiviteter sammen med de børn der har lyst, her kan de fx. lave snobrød og fange haletusser, elle bare lege på natur legepladsen.

Vi havde en super dag på landskuet, og er vejret nogenlunde til næste år er jeg sikker på vi skal afsted igen. Vi syntes nemmelig rigtig godt om aktiviteter hvor der er noget interessant for alle i familien.

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle gode billeder, ser virkelig hyggeligt ud, og den Mathilde ko vækker minder:0)

  VH Louise

  SvarSlet
 2. Sikken en dejlig tur. En gang var vi der hvert år da jeg var barn... Vi gik vist mest efter klistermærkerne dengang, jeg husker ihvertfald ikke specialitetterne fra gårdbytikkerne, men hvor der det ost godt ud...

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen så dejligt at se en familie lave så meget "nede på jorden hygge" sammen :)
  At vise børn, at ikke alting behøver handle om playstation, mobiltelefoner og fjernsyn.

  Kig endelig forbi min blog: lykkefregnen.dk :)
  Mvh. Sisse

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...