søndag den 13. maj 2012

Nye bukser til æblepigen

I dag fik jeg lige lidt tid ved symaskinen, det kom der disse bukser ud af. De er syet i rød babyfløjl og med prikked lommer, de er blevet meget fine syntes jeg, men det bedste af det hele er, at jeg endelig har fået tilpasset mit mønster så de sidder lige som jeg gerne vil have dem til. Jeg syntes det har været lidt svært at finde et mønster, der ikke var enten for poset eller for kort eller lang i livet, troede ellers jeg var ved at få styr på det, men så smed hun bleen og så var den gal igen :)
Weekenden er gået med hjemmehygge, lidt arbejde i haven og lidt besøg, vi nyder at haven er grøn og frugttræerne blomster og vi ser frem til nogle dage på arbejde og en kommende Kr. himmelfarts ferie...12 kommentarer:

 1. Super fine bukser med lækre detaljer! Ja, det er ikke altid så nemt at finde gode mønstre, der sidder ordenligt. Min datter har i lang tid kun ville gå med bukser der havde lommer, knapper og lynlås, så de hjemmesyede har været "ude i kulden". Men nu er det ved at ændre sig igen, så måske jeg snart må sy lidt til hende igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja jeg frygter for den dag hun ikke vil have det på jeg syr mere, men så må jeg jo til at sy lidt til mig selv til den tid :)

   Slet
 2. Hvor er hun altså bare kær!!!!!
  Og rigtig søde bukser du fik lavet (fatter ikke at det bare lige kunne laves i løbet af en dag... men jeg er jo heller ikke så trænet ved maskinen, hihi)
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg er faktisk heller ikke så trænet, det tager også lang tid for mig. specielt hvis det er noget jeg ikke har syet længe. Men hvis jeg har mønstret klippet og ved hvordan jeg vil have dem, så går det noget hurtigere.

   Slet
 3. Ej hvor er de fede de bukser... Så fine så fine....

  Og tusind tak for tilbuddet om at brodere træer for mig, side fredag har jeg fundet et mere af dem, Marie Marolle var så sød at fortælle mig hvor det kunne købes, men de sidste 2 vil jeg selvfølgeli også gerne eje.... Så det må vi lige finde ud af da :-)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du heldig et finde en mere, super, men hvis jeg får billederne fra Michelle så kan vi sagtens finde ud af det.

   Slet
 4. Rigtig fine bukser! Kender godt det der med, at især buksemønstre skal tilpasses. Synes ofte, at mønstrene er både for brede og for høje i livet.. KH Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak til de her bukser har jeg brugt onions posebukser uden sømrum og så tilpasset lidt i højden.

   Slet
 5. Aiii, hvor ER de bare skønne, de bukser! Og det er modellen da så sandelig også :)

  Kh.

  SvarSlet
 6. De er fine de bukser- og det der med at sy til sig selv er faktisk rigtig skønt.. det var en herlig weekend på Marapyttas syskole :-) ikke så meget snak- men en masse viden og effektiv syning- perfekt..

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare fine :-) og sidder rigtig fint, så kan godt forstå du er tilfreds med dem :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...