søndag den 6. maj 2012

Ny hæklet pude

En dejlig lang weekend er nu ved at være slut, manden har desvære haft lange arbejdsdage hele weekenden, så jeg har måtte hygget alene med æblepigen. Lørdag fik vi shoppet lidt nyt tøj, vi ville egentlig (elle jeg ville) gerne have været til bagagerumsmarked i Viborg, men jeg syntes vejret var alt for koldt og blæsende, så det droppede vi. I dag havde vi store bagedag, vi fik bagt boller, franskbrød, pølsehorn og lidt kage, faktisk havde vi sådan lyst til at bage idag at vi slet ikke nåede at få morgenmad først. Men så passede det jo perfekt at mormor lige kom forbi, til friskbagte spelt boller og kage, så morgenmaden i dag blev af den knap så sunde slags :)
Kreatid har der ikke været så meget af, jeg har dog fået hæklet min multifarvet pude færdig, den har fået plads i min nye træmmestol. Nu vil jeg gå og kigge lidt på farverne, mens jeg tænker på hvordan jeg vil have farverne i mit tæppe, jeg kan ikke helt finde ud af endnu om der bare skal knald på farverne eller mere system i farverne...


15 kommentarer:

 1. Ej hold nu op den er skøn. En rigtig hyggepude!

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige hæklerier!
  /maj

  SvarSlet
 3. Lækre farver og fint sted for en god pude :o)

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot! Er den hæklet på begge sider? :)

  SvarSlet
 5. pUden ser fin ud, til et tæppe ville jeg vælge en bunke farver der ser pæne ud sammen, men ikke fra hele regnbuen:-) men både noget der matcher og kontrast til det. Det lyder da hyggeligt m shopping m æblepigen, er det ok? Vi når max at købe dagligvarer så er min tålmodighed brugt ifht at alle hjørner skal udforskes.

  SvarSlet
 6. Sikke en masse flotte farver!
  - bare man selv kunne finde ud af at hækle :)

  Sabrina
  www.brineh.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Den blev da super fin!:) Og det lyder som en dejlig weekend, selvom I ikke kom til marked..

  SvarSlet
 8. For en nydelig pute. Og for en fin gjenbrukbutikk du har i din nærhet. Skulle gjerne stukket innom der en gang om jeg er i Danmark! :)

  SvarSlet
 9. Rigtig fin pude ;o)

  Hvordan ser den ud "bagpå"? - Har du også æklet det stykke??

  SvarSlet
 10. Den er sandelig fin!
  Jeg er også rigtig nysgerrig på bagsiden.
  Er den monteret med stof under forsiden, eller kig direkte til selve puden?
  (Jeg har en hæklet forside liggende klar, og kan ikke overskue at montere den...)

  SvarSlet
 11. Ej, hvor er puden blevet fin. Fik du siderne til at passe ordentligt sammen? Savner vores hyggelige kreative pauser sammen!

  SvarSlet
 12. Mange tak for alle de søde kommentarer. Jeg har hæklet det samme mønster på bagsiden, altså en firkant og bare med hvid garn. Så har jeg bare syet den sammen om en alm. pude fra stof og stil, pas på den ikke bliver for stor. Den ville nok se lidt mere færdig ud hvis jeg havde monteret den på en hvid pude, men der tog jeg altså den lette løsning :)
  Helle: Ja da jeg næsten var færdig med at hækle i rækker og jeg kunne se at det ikke ville passe, trævlede jeg det hele op og lavede en firkant i stedet, det skulle jeg bare have gjort fra starten :)
  Savner også vores krea pauser ;)og tak for kommentar, så hyggelig

  SvarSlet
 13. Super fint pude, den er så fin.. Har du en opskrift?

  God Pinse

  kreabondegaard.blogspot.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...