tirsdag den 22. maj 2012

Lidt fra spisestuen, pæoner og nyt stofI må lige nøjes med et lille sneak peek af mit nye bord og stole, syntes alligevel ikke der var lys nok til at tage billeder her kl 18 da jeg kom hjem, så jeg prøver at tage lidt flere i morgen, der har jeg nemmelig tidlig fri :) Men altså hvor er det skønt at vi har så fint vejr, og at man kan tage billeder her kl. 18 uden at man skal bruge ISO 1000, Jeg er nemmelig ikke meget for at bruge blits, og de her billeder er faktisk taget med ISO 100, hvilken giver meget mindre kornet billeder. Beklager hvis det lige blev lidt nørdet der... håber i  forstår... Ellers uddyber jeg gerne hvis i er interesseret, for det er faktisk en god ting at vide noget om, når man fotograferer meget som flere af os gør.
Tilbage til motivet, en lille fin stofpakke lå i postkassen i går, den kommer fra hende her, heltsikker fine sager og god kvalitet, mange tak Marianne jeg glæder mig til at sy fine sager af det...

4 kommentarer:

 1. Uhhhh lutter smukke ting, mine pæoner er endnu ikke nået så langt, til gengæld har jeg en terrasse hvor liljekonvallerne springer frem, sådan en buket skal jeg have plukket ind, elsker duften og de små smukke klokker :o)
  Lækkert stof, hvad mon der kommer ud af det???

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 2. Nyt bord og stole.... den er jeg da lige gået helt glip af.... men hvor ser det bare super super fint ud.... tror jeg kan ane stolene, hvad hedder de lige, min svigerinde søger nemlig nogen i den stil??

  Lækre stoffer, glæder mig til at se hvad du finder på :-)

  SvarSlet
 3. Det var da så lidt! :D
  Godt at se, at stoffet er kommet sikkert frem.
  Jeg er også spændt på at se, hvad du får ud af det.

  SvarSlet
 4. Ser godt ud :-) - jeg tager heller aldrig billeder med blitz. Den burde aldrig være opfundet på kameraet. Jeg har netop været på et par timers kursus i at lære kameraet bedre at kende og der lærte vi, at den skal stå på "p" det meste af tiden (jeg har et Canon 550D) :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...