tirsdag den 26. juli 2011

Spørgsmål om blogroll


Først får i lige to yndlings roser fra haven, to meget enkle roser men med helt fantastiske navne. Den lidt fyldte i øverste venstre hjørne, er en historisk rose med navnet Minnehaha opkaldt efter en indianer prinsesse. Den anden er en hyben rose, med navnet Mozart. 
Til mit spørgsmål om Blogroll, er der nogle af jer der kander til problemet med at blogrollèn ikke bliver opdateret. Altså min egen bliver fint opdateret med alle jeres fine indlæg, men når jeg selv har lagt et indlæg ind bliver det ikke opdateret på jeres blogroll. Fx. lagde jeg et indlæg ud i går kl ca. 22 og jeg kan se at det stadig i dag kl 14 er mit gamle indlæg fra i forgårs der vises. Andre gange er indlægget på efter et par timer og  andre gange går der måske 7 timer, det svinger rigtig meget. Syntes det er et lidt ærgerlig problem, for jeg vil jo gerne gøre opmærksom på når jeg har lagt noget nyt ind på bloggen, håber virkelig der er nogen der kan hjælpe med en løsning.

7 kommentarer:

 1. Jeg har oplevet det samme - altså at den ikke bliver opdateret på andres blogroll - og undret mig over det. Gad vide om det har noget at gøre med blogspots server opdateringer?..
  Kan desværre ikke komme med en løsning :o(

  SvarSlet
 2. Pernille: nej der er nok desvære ikke en løsning, havde ellers været dejlig, men tak for kommentar alligevel.

  SvarSlet
 3. Det har jeg faktisk ikke holdt øje med, men jeg vil lige følge med om andre har fornuftige svar til dig, for det vil jeg også gerne vide

  SvarSlet
 4. Jeg døjer med, at der er enkelte bloggere, jeg simpelthen ikke kan få lov at tilføje på min blogroll?

  SvarSlet
 5. Pimp me up og Malene:jeg er åbenbart ikke den eneste der har problemer med blogroll, jeg tror faktisk også jeg har nogle der ikke er kommet på, selv om jeg har tilføjet dem. Det er lidt øv når det ikke virker.

  SvarSlet
 6. Det må være noget med serverne... tillykke m manden ;-)

  SvarSlet
 7. Ellen: Tak ja måske er det serveren, håber ikke det fortsætter.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...