lørdag den 12. november 2016

Rimfrost og prydgræsser


Prydgræsserne havde fået et lag pudder her til morgen, de ser helt fantastisk ud som de står der i haven dækket af rimfrost, og bøje sig nænsomt ud over stien. Frøstanden fra de sent blomstrende stauder giver gode kontraster til græsserne, de spiller virkelig sammen.
jeg vil på det kraftigste opfordre til at plante flere græsser i haven, de kan så meget, og byder ind på et tidspunkt hvor det meste i haven ser lidt kedelig ud.


11 kommentarer:

 1. Hvor ser det smukt ud - det er altså imponerende, som dine bede er vokset til i løbet af kun én sæson! I min have har græsserne været forbudte i nogle år - jeg blev så træt af deres rodskud, at de bredte sig uhæmmet og svinede (alm. elefantgræs) hele vinteren. I år har jeg meldt mig på banen igen, men med andre typer af græs, for græs kan jo noget særligt. Så vil det vise sig, om jeg kan styre dem - det håber jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, hvis du har valgt nogle af de mindre græsser så tror jeg nem du kan styre dem. Jeg håber jeg til næste år kan lave en fane med oversigt over de græsser jeg har, så kan andre der gerne vil anskaffe sig nye græsser læse en beskrivelse der.

   Slet
 2. Du kan sagtens overbevise mig - det er UTROLIGT SMUKT og jeg elsker dine billeder.
  Men pladsen..... uh... det kniber - men når jeg skal ændre i min forhave vil jeg helt sikkert forsøge at tænke nogle græsser ind i helheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg vil anbefale at du kigger ind på Overdam planteskoles hjemmeside, de har faktisk også forslag til forhaver med græsser. De har også mange græsser til salg på deres side.

   Slet
 3. du godeste hvor ser det fint ud... her kniber det med græs-plads... dvs vi har åbenbart plads nok til en græsplæne !!!!! (aner man en familie-konflikt her).... OG en Stipa gigantea golden oats skal jeg SIMPELTHEN ha'....hvis jeg kan finde den

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja det med græsplæne kan der tales længe om, herhjemme hader manden at slå græs, men når jeg så beder ham grave lidt græstørv af til et nyt bed, så er det straks en anden sag :-)
   Stipa gigantea er virkelig også fin men jo ikke en af de mindste, jeg købte den med hjem fra Holland i sebtember, jeg kender desværre ikke steder i DK hvor den kan købes

   Slet
 4. Det er nogle imponerende græsbede du kan fremvise. Helt Piet Oudolf stemning. :o)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...