mandag den 31. august 2015

På besøg i Claus Dalby's have

Sidste weekend åbnede Claus Dalby igen sin have for besøgende, og jeg var denne gang en af de heldige der blev inviteret.
En nærmere præsentation af Claus Dalby er nok ikke nødvendig, og haven kender de fleste sikkert også, så det springe jeg lige let og elegant hen over.

Jeg havde forberedt mig på at vi ville se en smuk og meget speciel have, men jeg blev alligevel virkelig overrasket. Haven er meget smukkere end jeg overhovedet kunne forestille mig. 

Jeg har taget en masse billeder, og det er rigtig svært at vælge fra, så det her bliver et indlæg med MANGE billeder.


Jeg er vild med den hvide del af haven, og det var lærerigt for os at se hvor stor effekt det gør at blande lidt gult mellem alle de hvide blomster. Meget smukt og en del nye planter er kommet på ønskelisten, blandt andet Violfrøstjerne og Røllike og Snebynke.

Symetriske opbygninger af have pynt, vand og smukke rum, er med til at gøre havn personlig, jeg er helt vild med det her havehus.Det er meget inspirerende, at gå rundt i en så rigt blomstrende efterårshave, at se alle efterårs planterne lige nu mens de blomstre i deres rette element, det er jo helt fantastisk smukt, og jeg føler mig meget heldig at få lov at se haven på det her tidspunkt af året.Der var mange inspirerende farve sammensætninger, men flammebedet slog alle rekorder, det var simpelthen så smukt lige nu.

Mange tak Claus for at du ville dele din have med os, det var meget inspirerende at se din have, og virkelig hyggeligt at hilse på dig.

22 kommentarer:

 1. Kære Jeannett Wau for nogle dejlige billeder. Kan godt se, at der er meget mere knald på end da jeg var der i juni. Vidunderligt skue, tak fordi , at du delte dem. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, haven er virkelig fin lige nu, masser af farver og meget inspirerede, jeg er glad for at jeg fik muligheden netop nu, men ville nu også gerne have set alle roserne.

   Slet
 2. Hej Jeanette

  Skønne og vidunderlige billeder fra en hel eventyrlig have.
  Tak fordi du delte med os andre Havetosser.
  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. selv tak jeg kan slet ikke lade være ;-)

   Slet
 3. Dejlig reportage Jeanette. Selvom haven nok hører til blandt de mest fotograferede haver, er det fornøjeligt at se en anden "vinkel". Haven ser ganske vidunderlig ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja der er taget mange billeder i den have, men der er bestemt også motiver til mange flere billeder syntes jeg.

   Slet
 4. Hvor skønt at du kom med, og de der hvide blomster de lyser bare så godt op lige nu hvor noget af det grønne bliver lidt træt.. fedt med dine fotos derfra.. PS tillykke med æblepigen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja 6 år hvor blev den tid af.
   Ja hvide blomster er skønne

   Slet
 5. Kære Jeannett, åh det var godt at du blev valgt og fik muligheden for at se haven, den er så skøn. Nu fik du masser af inspiration til din have, så er det med at vælge, for jeg kender det godt, at man gerne vil det hele, åhh.....det er så svært, men også killerende dejligt. Jeg vil prøve at se om jeg ikke kan komme forbi dig og din have, når vi kommer hjem her fra Frankrig, så kan vi dele ideer :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Vidste slet ikke i var i Frankrig lige nu, ej hvor skønt. Jeg syntes det lyder som en god plan, du skal endelig kigge forbi så kan vi lægge nogle have planer sammen

   Slet
 6. God formiddag Jeanette,

  meget smukke billeder du har taget fra Claus Dalbys smukke have :-)
  Jeg kan godt tro, at det har været en af de store oplevelser, den gad jeg godt selv at få.

  Hilsner og en dejlig først efterårsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var bestemt en stor oplevelse, og meget inspirerende.

   Slet
 7. Hej Jeannett!
  Hvor skønt at vinde en tur i CD vidunderlige have, jeg var heldig sidste år, men i juni:-) Super fantastiske billeder du har taget, det hele ser så dejligt ud, mange tak for at dele!
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og det var skal så lidt ;-) Det hele var virkelig også dejligt

   Slet
 8. Hvor var det dejligt for dig at komme på besøg i den berømte have. Dine billeder er så smukke og stemningsmættede og jeg føler næsten at jeg også var med. Claus Dalbys have står nok smukkest her i sensommeren, og jeg kan også tydeligt mærke din begejstring. Tak :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var da dejligt at høre, jeg blev rigtig glad

   Slet
 9. For en fantastisk dag du har hatt i CDs hage. Fylt av inspirasjon tenker jeg. Takk for at du deler bilder og dine opplevelser med oss andre. Flott blogg du har. Jeg legger meg til som følger.
  Ha det godt.
  Jannicke

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak og velkommen her på bloggen, dejligt du har lyst til at følge med, jeg håber du bliver inspireret.

   Slet
 10. Hej,
  Hvor var du heldig at komme på besøg i hans have.
  Skønne billeder og der er bare så flot. Elsker dine Flammebilleder

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg føler mig også rigtig heldig. Flammebedet var også en af mine yndlings.

   Slet
 11. ja, mange veldig fine bilder :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...