søndag den 13. april 2014

Lidt om at have forskelligt syn på have arbejde

For os er påskeferien lig med have tid, det er tid til at for gjort haven forårs og sommer klar. Med en stor have og en masse uden om plads som man kalder det på en gård, er der nok at tage fat på her efter en lang vinter. Vi elsker vores have og vi hygger os allesammen meget når vi er ude, vi har sådan en rigtig brugs have, alligevel har vi meget forskellige meninger om hvordan haven skal se ud. Leif ser helst ingen ukrudt overhovedet, gerne lige skåret kanter og flise i bedene, han er til køkkenhave, men helst i lige rækker og uden alt for mange blomster. Han er super dygtig til at bygge alt fra legehus til terrasse, han planter snilt 60 træer i timen og hygger sig mest med at passe sine frugt træer. Jeg arbejder til gængæld skildpadde langtsom, kan ikke få det vildt nok, jeg er til masser af blomster over det hele, også i køkken haven. Jeg er til mos i græsplænen, hængekøjer og gyngestativer og masser af krukker. Filippa hun er til snegle, regnorme, og muldvarpper, hun elsker sit legehus og ja så må der gerne være en masse blomster, så hun kan plukke fine buketter til mor.

Derfor går vi også sjældent og laver det samme når vi er i haven, men af en eller anden underlig grund så ender vi altid med at blive enig om hvordan tingene skal være, og selv om vi ikke laver det samme, så føler vi alligevel at haven er et fælles projekt.

I dag har Leif lagt fliser rundt om legehuset og bygget et raftehegn og jeg har gjort forårs rent i potte rummet.






3 kommentarer:

  1. Åhhhh min mand og jeg er fuldstændig lige sådan - jeg foreslår engelsk cottage-stil og han får ticks over hvordan han skal slå græsset ordentlig ;-)

    SvarSlet
  2. Lækkert potterum, det er vist længe siden jeg har kigget ind i jeres udhuse :-) og er det mosaikpotter fra den gang vi slog potteskår i stykker på vores terrasse? God påske til jer!

    SvarSlet
  3. Dejligt at I alligevel får det til at fungere:-) Her er vi heldigvis enige.....så lidt arbejde som muligt, da havearbejde ikke siger os noget som helst.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...