fredag den 25. april 2014

Bar jord og sorte negle

Vi brugte noget af påskeferien på at så i køkkenhaven og i plantekasserne, nu er der fint revet sort jord i lange rækker, ikke lige mit yndlings syn, men det føles rigtig godt at være klar og nu kan sol og varme bare komme an.
Jeg har fået 2 nye plante kasser foran huset, planen er at jeg vil have alle mine krydderurter her, lige tæt på hvor vi er, så vi kan gå og dufte og smage på krydderurterne når vi har lyst.

Kasserne er pallerammer jeg har fået af manden, de er super fine og perfekte til plantekasser, jeg har bare stillet dem på fliserne og fyldt dem op med jord og kompost.
Han har lidt flere tilbage og sælger dem for 100 kr stykket, de kan fås både med og uden palle unde, og de skal afhentes her hos os.

Udover grøntsager plejer jeg at også at så sommerblomster i køkkenhaven, jeg elsker den frodighed de giver, mange sommerblomster er jo også spiselige, og så har jeg til masser af skønne sommer buketter.
Udover Geoginer og en del ny indkøbte pæon knolde har jeg bla. sået blomster karse, morgenfruer, valmuer, Lupiner, blåklokker, vellugtende aftenstjerne, Tagetes, nogle blandet frøposer i lyserød og lilla farver. Jeg har sikkert glemt nogen, men det gør ikke noget for i år har jeg husket at sætte skilte ved alt det jeg har sået.6 kommentarer:

 1. Det ser godt ud ,men hov hvor er Filippa, s sandkasse blevet af ? er hun blevet for stor til at lege i sand.

  SvarSlet
 2. Den har vi bare flyttet over til legehuset, hun har fået et fint lille hjørne derover, måske du kan se det i det indlæg fra påsken

  SvarSlet
 3. ih hvor ser det skønt ud.. :o) jeg er også i gang med køkkenhaven. Nye frugt buske er blevet plantet, og de første dele i højbedene er sået.

  I dag skal Squash sættes til forspirring og så skal jeg have fikset drivhuset. :o)

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at se, og så al den glæde der kommer ud af at krydderurterne lige står der hvor i går forbi både morgen og aften... Jeg sidder og bliver inspireret af dit forrige indlæg og får lyst til at lave nogle urte teblandinger selv... Mynten her foran vores hus er allerede oppe, og den er jo super i the... Måske det kan tage behovet for søde sager lidt?

  SvarSlet
 5. Hvor ser det lækkert ud, min vindueskarm urtehave blegner totalt (;

  - Anne

  SvarSlet
 6. Åh meget misundelig! En altanhave blegner lidt ved siden af

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...