søndag den 5. januar 2014

Søndags billeder

I dag fik vi et lille glimt af solen, det er ved at være længe siden og den har været savnet.
Jeg var alene hjemme nogle timer her i eftermiddags, Filippa havde en lege aftale og Leif var på jagt. Alligevel blev det noget helt særlig, for lige der midt i vasketøjs bunkerne og oprydning, skinnede solen pludselig ind af vinduet, og gensyns glæden var stor.

Jeg har været i haven og hente grene fra min kajserbusken, de står fint og pynter på vores spisebord nu, men mine gamle træ fugle, samt pynt fra byMIMA.
Det fine lyserøde blomster og den smukke buket roser jeg fik nytårsaften, får mig til at drømme lidt om forår, men jeg syntes nu alligevel godt vi kunne bruge en rask lille snestorm, efterfulgt af klar frost og sne i et par måneder, inden foråret må melde sin ankomst.
I can't help it - jeg elsker sne...
Filippa har fået sine første skøjter i julegave og selv om der er fine skøjtebaner både i nabo byerne, ja så satser jeg også på at vi skal over og skøjte lidt på vores egen lille sø.

Vi har hængt et par hylder op over Filippas tegnebord i spisestuen, vi håber på det så bliver nemmere at holde tegne bordet ryddet, det må vi til gengæld nok opgive med bordet i stuen, det er indtaget af Lege friends, og sådan forbliver det nok et stykke tid endnu...5 kommentarer:

 1. Jeg begejstres gang på gang over de fine fugle fra Daells Varehus - hvor pynter de fint hjemme hos jer :-) Glæder mig selv til at få fundet mine egne frem igen.

  SvarSlet
 2. SIkke nogle dejlige billeder. Jeg nyder nu godt af det lune vejr, bliver helt glad og forårsagtig indeni. Men du kan glæde dig til weekenden hvor det bliver noget koldere.

  SvarSlet
 3. Smukke billeder! Og åh, du er ikke den eneste, der sukker lidt efter sne.

  SvarSlet
 4. Åååh I bor bare så pææænt. Det er så hyggelige billeder.... det samme ord rammer mig hver gang jeg ser fotos fra jeres hjem..... "HJERTERUM".... Det emmer af hjerterum.
  Og det er da en ret fantastisk ting.
  :-) Malene

  SvarSlet
 5. De er bare så fine de grene:-)
  Så lige en super sej gammel skoletaske:-)

  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...