torsdag den 8. november 2012

Skøn post fra Japan, eftermiddags hygge og vafler


Jeg har fået et nyt behov, et behov for japanske krea/sy bøger, og Etsy er min nye bogbutik. Sidst jeg bestilte bøger bestilte jeg lige her, det var nu mest fordi jeg søgte efter Hello Sandwich bogen, og da den var lagt i kurven, syntes jeg pludselig det var lidt synd at den skulle rejse alene helt fra Japan ;-) De andre to kan jeg desvære ikke fortælle hvad de hedde, men jeg kan fortælle at de er inspirerende og jeg vil rigtig gerne anbefale dem videre. Hello Sandwich er bare en masse skønne krea ideer, og det kan i læse mere om her inde hos Puk, det var nemmelig da jeg læste med derinde at jeg fik mit behov. De andre to bøger handler om bla. nips til hårpynt og broderi, på billedet overfor kan i se et billed fra bogen.

I går var jeg så heldig at finde et skønt lille måneds broderi, ja faktisk fandt jeg 12 stk. et broderi til hver måned. Nu har jeg sat November billedet i ramme, og den står nu og pynter på køkkenbordet, lige indtil December billedet aflæser.


Torsdag er min tidlig fri dag, og det betyder hygge med æblepigen, altså hvor jeg bare elsker disse hygge eftermiddage. Vi havde egentlig planer om et lille besøg hos mormor, desvære måtte vi aflyse da mormors Cocker spaniel var blevet syg og skulle en tur til dyrlægen. Istedet bagte vi vafler, og kiggede i BR kataloger og skrev ønskeseddel til julemanden.
I aften er det min sy aften med veninderne, jeg glæder mig, ved ikke helt endnu hvad jeg vil lave, men det bliver heltsikker noget fra en af mine Japanske sy mønster bøger.
 Rigtig god aften til jer

21 kommentarer:

 1. Jeg er altså også bare blevet stor fan af de japanske bøger. Måtte lige selv købe et par stykker efter dit sidste indlæg ;)
  Og de der månedsbroderier har jeg også skrevet på min på to-do liste. Faldt over dem i et gammelt blad og synes de er fantastisk søde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er virkelig søde, og alle sammen med søde små vejr sagn. Dejlig jeg kunne inspirerer med Japanske bøger, jeg er så glad for mine.

   Slet
 2. Hmm der vækkede du vist lige et nyt behov hos mig. Det er utroligt alle de behov man ikke vidste man havde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi uh det kender jeg alt for godt, men jeg er sååå glad for mine bøger

   Slet
 3. Jeg elsker vafler - så godt! Hørtes ut som en fin dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde det så hyggelig, det er bare skøn kvalitets tid når jeg har tidlig fri om torsdagen, jeg lader vasketøj være vasketøj og så hygger vi bare, jeg elsker det.

   Slet
 4. Uhhm vafler... det er godt nok længe siden jeg har fået det. Skønt med en hygge eftermiddag:) Og jeg må vist ha´ kigget nærmere på de japanske bøger, ser rigtig fint og inspirerende ud. Hvad fik du syet? :)

  Rikke
  www.bareschoen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg havde heller ikke lavet vafler i 100 år, opskriften var fra Arla og de var super gode. Jeg fik syet en lille top, viser den frem en af dagene...

   Slet
 5. uh jeg har også købt mange japanske sybøger på Etsy. De er vildt inspirerende og altid dejligt at få ny frisk inspiration.
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret nyt for mig, jeg så dem første gang hos Lis og fik sådan lyst til selv at købe nogle. De første jeg købte var med børnetøj, super inspirerende, dem her er mere sådan alt muligt.

   Slet
 6. Altid godt med eftermiddagshygge og vafler gør det bare endnu hyggeligere:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggelig, heldigvis er æblepigen en rigtig hyggetrold også, så der er noget vi kan blive enig om.

   Slet
 7. Hvor ser det dejligt og hyggeligt ud, på de billeder : ) Gode farver og sådan...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var rigtig hygglig kan du tro

   Slet
 8. Ser ud til at være spændende bøger..skal man ikke betale moms og import afgift
  Hvis man køber for over 80 kr incl fragt?
  Vh Kirsten

  SvarSlet
 9. Jeg har vildt mange japanske bøger, mange købt fra Poumadour. Jeg har faktisk så mange nu at jeg ikke synes jeg kan tillade mig at købe flere. De er rigtig gode og der er så mange virkelig gode illustrationer i, som gør at man kan forstå meningen med indholdet uden at kunne sproget. Hello sandwich ser rigtig god ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemmelig noget af det gode ved japanske bøger, de er så fine og grundige med illustrationer og vejledninger at de er nemme nok at bruge.

   Slet
 10. Det ser ud til at være en skøn bog med en masse fede accessories - lige det er pigemor har brug for, for behovet for diverse pyntedimser får man vidst aldrig mættet hos de små tøser, og så er det trods alt både billigere og sjovere, hvis man kan lave dem selv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er rigtige fine, med masser af fede accessories ideer og bare sådan lækkert lækkert, på den japanske fede måde, hvis du forstår :-)

   Slet
 11. håber jeg kan finde den bog, som ligger i midten. Synes jeg har luret på hendes side på etsy, men den dukker ikke op øv. Den ser nemlig vildt fed ud:)

  mvh. Tenna

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...