onsdag den 14. november 2012

Krea rod og julestadsI formiddags måtte jeg hente æblepigen slap, træt og med feber, hun var egentlig vældig frisk i morges vi sang, jeg har lommerne fulde af... i bilen hele vejen til børnehaven, men to timer efter var batterierne flade. Efter en god middags lur var hun nu frisk nok til lidt krea hygge, vi lavede til og fra kort, og pynt til julegave indpakning, super hyggelig at vi efterhånden kan lave noget brugbart sammen.
Jeg krydser fingere for at hun er frisk i morgen, hun har nemmelig en tid til klip i morgen. Jeg er ved at være træt af hår i øjnene, i maden, i næsen, ja alle vegne, det kræver virkelig meget overtalelse hver gang jeg vil ordne lidt ved håret, ingen elastikker mor... og pandebånd bliver hevet af hurtigere end jeg får dem sat på. Jeg ved ikke helt endnu hvad det ender med i morgen, for hun har så mange vivler, at det kræver både opfindsomhed og dygtighed at få en frisyrer ud af hendes hår, men noget kortere må det blive. Så er julens første engel kommet på plads, og det bliver helt sikke ikke den sidste..


Lidt spænder til hårdet og lidt julestas...

16 kommentarer:

 1. Nårh - det lille pus! God bedring til hende... og sikke fine ting I har fået lavet:)

  SvarSlet
 2. Krearod er det bedste rod! Det er nogle fine ting I får lavet, hun bliver så stor!
  Rigtig god bedring med hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, ja hun bliver virkelig mere og mere piget istedet for barn, og det er blevet tydeligere nu hvor hun er blevet klippet.

   Slet
 3. Sikke nogle lækre ting.. kreahygge er det bedste.. elsker også at sysle med min datter.. Rigtig fin blog du har, kig forbi min blog hvis du har lyst, starter en ny give away op her indenfor de næste par dage. kh. Anya

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kreahygge er altså bare noget helt specielt, iser når det er med ens eget barn. du har en skøn blog som jeg nu følger :-)

   Slet
 4. God bedring med hende, håber hun er frisk imorgen for tøse hår der er hverken langt eller kort nok er da til at få fnidder af (0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun blev heldigvis frisk igen og klippet også, jeg syntes det er blevet rigtig fin til hende med en noget kortere frisure, for det andet ja det var til at få fnidder af.

   Slet
 5. God bedring til den lille ! Det ser ut til at dere har hygget dere maks :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så hyggelig, og hun blev heldigvis hurtig frisk igen.

   Slet
 6. Lækkert julelir - Og god bedring med prinsessen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. julelir skal der til :-) og Søsterne Grene er jo et godt sted at handle.

   Slet
 7. Trods sygdom ser i ud til at ha haft en hyggelig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi hyggede os rigtig meget, hun var nu heller ikke så hårdt ramt heldigvis

   Slet
 8. FINE, dejlige ting I har fået lavet. Jeg har DRENGE.. som så absolut ikke interesserer sig for julestads... Så der skal overtalelsesevner til, kan du tro ;) Men jeg giver ikke op. Om de så skal spændes fast på stolen!!!

  God bedring med hende ;)

  /Kathrine.

  SvarSlet
  Svar
  1. hi jeg ønsker dig en god kamp, måske du kan finde lidt inspiration i de der rollinger og rolader bøger eller hvad de nu hedder, mener de har lidt fokus på drenge også

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...