mandag den 6. februar 2012

Nye møbler til æblepigen

I weekenden malede jeg et sæt møbler til æblepigen, i lys tyrkis blå. Sættet har stået i vores spisestue, men før var det i mørkt træ, og jeg har længe haft ønske om at male det i en farve. Vi har faktisk en del møbler herhjemme som er i rå træ og planen er at flere af dem skal males efterhånden som jeg får tid og energi, samt får fundet lige den farve jeg gerne vil have. 
Det med farver har jeg lidt svært ved, for på den ene side er jeg til klare farver med knald på, men på den anden side, har jeg rigtig meget lyst til lyse pasteller.  
Jeg er dog rigtig glad for resultatet her, og begynder at blive mere og mere overbevist om, at jeg er til de lyse pastelfarver. Men altså hvor kan man blive i tvivl, med alt den inspiration man får her rundt omkring i blogland, og det er jo ikke blevet mindre efter at jeg er hoppet med på Pinterest dillen.

Vores spisestue er et af de vigtigste rum i huset, her bruger vi mange timer sammen, for det er jo tæt på køkkenet og spisebordet hvor vi sidder meget. Jeg syntes æblepigen har fået rigtig hyggelig lille hjørne her med det lille bord, perfekt til at side og sysle eller tegne ved, helt tæt på hvor vi andre også er.  
Fugle billedet er en vigtig del af indretningen i rummet, vi bruger den hver dag til at snakke om hvilke fugle vi ser i haven og andre steder. 
Guirlanden som hænger ved siden af, har jeg lavet med pomponer og små filt kugler fra Søstrene grene, syntes den passer rigtig fint her sammen med det lille blå møbelsæt, mon ikke æblepigen kommer til at tilbringe mange timer her....
19 kommentarer:

 1. Lækker, lækker farve:-) Måske du vil dele farvekoden? Jeg bruger mest pasteller, hvid og sort i stuen -men på børnenes værelser er der frit spil fra hele farvepaletten:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det vil jeg heltsikke jeg skriver lige til dig en af dagene, har den ikke lige her :)

   Slet
 2. såå koselig en liten krok til den lille eplepiken - og fargen var super lekker synes jeg. Det er helt utrolig hva litt maling kan gjøre. Og den girlanderen du har laget likte jeg også kjempe godt. deilige deilige farger, og det liker jeg.
  klem klem

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint! Det bliver æblepigen da så glad for. Også dejligt at man kan lave noget fint til børnene som man også selv kan nyde :)
  Rigtig god aften

  SvarSlet
 4. Det er blevet flot! Og sammen ser det så hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud.. :) Glæder mig til vi ses på mandag.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det skal nok blive hyggelig på mandag, glæder mig også til at se alle.

   Slet
 6. Åh, så fint!!
  Det gjorde seg virkelig med
  lyseblått!! Digger fargen!! :)

  Har forøvrig et innlegg om lyseblått
  i dag også. Mye av disse nyansene i mitt
  hjem. Med innslag av tapeter og møbler! :)

  Lekkert smekkert!!

  Ha en fin dag!
  KLEM

  -Ida-

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentar, glæder mig til at komme ind og se dit indlæg, spændende med tapeter også

   Slet
 7. Ej hvor er de bare blevet rigtig gode :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det blevet fint :-)

  Tænkte lige, at jeg ville henvise dig til et indlæg på min blog, når I nu er glade for at kigge på fugle, for jeg har udviklet et mønster til at lave de mest alm. fugle på foderbrættet i HAMA-perler: http://kreauglen.blogspot.com/2012/01/pa-jagt-efter-fugle.html

  Måske var det noget, du havde lyst til at lave sammen med æblepigen?

  KH
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og mange tak for linket, det skal jeg heltsikke ind og se nærmere på, Det kunne være en god ide til herhjemme, eller i børnehaven hvor jeg arbejder.

   Slet
 9. Jeg kan sagtens følge dig. Jeg er også altid været glad for farver, men er også meget mere og mere til pastellerne.
  Bordet er blevet rigtig fint, og jeg er helt vild med den lyse blå farve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja for meget inspiration kan man altså godt blive forvirret af, men jeg tror altså det ender med flere lyse farver herhjemme.

   Slet
 10. Sikke et skønt hjørne til en lille pige : )

  SvarSlet
 11. Sikke et lækkert børnested..:) Møblerne er virkelig fine! ELSKER farven;)
  KH Anne

  SvarSlet
 12. Tak for kommentar alle sammen, jeg fornemmer at mange af jer også er til de lyse farver ;) tror også det bliver det, jeg maler mest af fremover.

  SvarSlet
 13. Hvor er det blevet fint - skøn skøn farve ;) Her overvejer jeg også at male et par mørke møbler i lyse pasteller, det bringer jo nærmest foråret vigt ind i huset :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...