søndag den 29. juli 2012

Retro tapet på æblepigens værelse

I går regnede det hele dagen, og det var ikke lige vejr til ude aktiviteter, vi benyttede tiden inde til at få sat tapet op på æblepigens værelse. Som nogle af jeg nok kan huske, så skrev jeg for noget tid siden om min tur til Retrovilla, hvor jeg brugte MEGET lang tid på at vælge tapeter bla. til æblepigens værelse her. Nu er det første tapet projekt overstået, og jeg må sige at det er fristende at købe flere ruller, jeg har lige en væg i stuen....

De forandringer der er sket her på værelset udover tapetet, er at æblepigen har fået nyt tøjskab og bord og stol til at side og tegne ved. Så er madressen flyttet over til en anden væg, og det lille skab til legesager er flyttet til under vinduet. På det lille skab har jeg sat nogle Pony ting jeg har købt brugt, lidt med den tanke at æblepigen jo ikke skulle lide under mors trang til retro, men jeg må sige at det er ikke så meget hun leger med det, så måske det ender med at jeg skifter det ud igen. jeg går og drømmer om at finde et rigtig fint gammel dukkehus, det vil være den perfekte plads til en dukkehus lige der under vinduet og i en perfekt højde til at lege men, nu får vi se om den dukker op en dag.
Jeg mangler stadig nogle småting overvejer bla. at sætte tapet på tøj skabet, men jeg overvejer lige stadig om skabet skal males lidt mørkere. Jeg tror egentlig aldrig jeg bliver helt færdig, for det er jo ren hobby for mig at gå og finde fund på loppemarked, male dem og flytte rundt og finde pladser til sagerne.
Men lige nu ser det sådan her ud på æblepigens værelse, og vi nyder resultatet, her er plads til både hygge, lege, at side og tegne, eller måske læse en god bog sammen..

37 kommentarer:

 1. ej, hvor er det bare sødt :) Hun har et SKØNT værelse, hende den lille :)

  SvarSlet
 2. Det er bare så hyggeligt :) synes at skabet er fint helt lyst... Nej, man bliver aldrig færdig - i hvertfald håber jeg det ;) for jeg nyder det også...

  SvarSlet
 3. Så fantastiskt fint! Ser otroligt mysigt ut. :)

  SvarSlet
 4. hvor ser det hyggeligt ud..... ville ønske jeg var lidt yngre så var jeg også hoppet på retrostilen på børneværelserne.

  SvarSlet
 5. Skønt tapet - værelset er blevet super flot :0)

  Jeg flytter også jævntlig rundt på møblerne, det er dejligt med lidt fornyelse - ville dog ønske, at jeg var lige så flittig med malepenslen som dig... Måske en skønne dag jeg finder lidt mere vilje ;0)

  SvarSlet
 6. Sikken et super skøn værelse!
  Vi skal til at lave storepigens værelse om, med en større seng og skrivebord, vil klart hente noget inspiration herfra. Tak

  SvarSlet
  Svar
  1. dejligt at du kan finde inspiration :)

   Slet
 7. Fantastisk med alle de farver! De gør rigtig glad - og meget inspirerende.

  SvarSlet
 8. Lige en mere :)

  Kjolen på skabet er den købt eller hjemmegjort - den er rigtig skøn! Er også ret vil med det "åbne" kjole skab, du har lavet (gid der var plads på Albertes værelse til et sådan).

  SvarSlet
  Svar
  1. Kjolen har jeg faktisk syet sidste år, men da var den lidt for stor, nu passer den bedre. Hyllen hvor jeg hænger kjoler er fra Ikea det er vidst ment som en hattehylde, men jeg tror desværre ikke man kan få den mere.

   Slet
 9. Hvor er det bare lækkert - et rigtigt retro-prinsesse-værelse :-)

  SvarSlet
 10. Æblepigens værelse bliver bare finere og finere! Jeg er helt og aldels vild med tapet, SÅ fint! - godt valg :)

  SvarSlet
 11. Hvor ser det bare fantastisk flot ud, som tager ud af et katalog :-)

  SvarSlet
 12. Oh, i love that tapet! And the whole room is so gorgeous!

  SvarSlet
 13. Sikke en fin væg! Hvor har du den store grønne "pompom" fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte den da jeg var i københavn sidste weekend, det er bare helt væk lige nu hvad butikken hed, desværre... Jeg skal nok vende tilbage når og hvis jeg kommer i tanke om hvad det var for en butik.

   Slet
 14. Hvor er det bare blevet fint med det tapet:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 15. Det ser så godt ud, er glad for at du valgte det tapet;-) , der er så mange fine detaljer i det varelse, flot..

  SvarSlet
 16. wauw wauw wauw hvor er det bare helt vildt fedt det værelse, det er jeg godt nok vild med.... Må meget snart til hygge kom sammen hos dig igen, vil super gerne se det live:-)

  Jeg er bare helt vild med den plakat der hænger på skråvæggen, er det en du kan huske hvor er fra???

  kram

  SvarSlet
  Svar
  1. åh ja tiden flyver bare afsted og nu er min ferie ovre, men det var jo min tur til at køre :) Mange tak for roserne det er jeg glad for at høre, plakaten har jeg købt hos Plakatforretningen.dk de har virklig mange fine.

   Slet
 17. Så fantastisk smukt et værelse. Rigtig godt sat sammen, er vild med det helhedsindtryk det gir. Og så er det jo bare noget smukt tapet!! Super resultat!
  Hilsen louise

  SvarSlet
 18. Så fint det ble med tapeten! Herlig rom med mange flotte detaljer:)

  SvarSlet
 19. Lækkert værelse hun har sig hende æblepigen, min lille pige skal til at have en større seng og det giver jo en fin anledning til at lave om og flytte lidt rundt på hendes meget lille værelse ;-)

  SvarSlet
 20. Hvor er det bare et hyggeligt skrivebordshjørne hun har fået. :-)

  SvarSlet
 21. Hvor er det et fint værelse, der må være dejligt for hende at være...
  Jeg har fortsat ikke fået taget mig sammen til at gøre noget ved Isabels værelse, der er både indkøbt maling og tapet til projekter derinde...
  KH Mia

  SvarSlet
 22. Rigtig sødt tapet du har valgt : )

  SvarSlet
 23. Hold OP, hvor er det bare fedt... Smukt smukt tapet - og skønne detaljer alle vegne. Jeg er HELT vild med det!

  WOW!

  SvarSlet
 24. Das Zimmer ist wunderschön geworden.
  Liebe Grüße aus Germany.
  Karina

  SvarSlet
 25. I love the kid's room.:)Congratulations.:)

  All the best.
  Bernadett

  SvarSlet
 26. wow mand hvor er det flot, heldig lille pige du har :)

  SvarSlet
 27. Mange tak alle sammen for de søde kommentarer, jeg er rigtig glad for hver og en af dem :)
  Jeg er dog mindre glad for kvaliteten af mine billeder, jeg ved simpelthen ikke hvad der er gået galt,jeg syntes de er sløret og det irriterer mit øje. Jeg har overvejet lidt hvad jeg vil gøre ved det, og er kommet frem til, at istedet for at lave et helt nyt indlæg med nye billeder, skifter jeg billederne ud. Jeg gør det mest for mit egen skyld, fordi jeg gerne vil kunne gå tilbage og se på skarpe billeder af værelset som det ser ud lige nu. Men jeg gør det også fordi jeg ved at nogle vil bruge mit link til Filippas værelse i sidebaren og gå tilbage til billederne for at hente inspiration, og nogle vil måske pinne billederne til Pinterest, og jeg kender mig selv godtnok til, at vide at jeg vil hade at finde uskarpe billeder taget af æblepigens værelse på nettet, specielt når jeg selv har taget billederne. så senere på ugen når jeg har fået taget nye billeder, ja så vil der ske en lille ændring i indlægget, beklager.

  SvarSlet
 28. Hvor er det dog bare smukt og super gennemført stil - sådan en omgang kunne jeg godt tænke mig pigernes værelse fik :o) Du har vel ikke en lille tapetrest af det røde, som jeg må købe? Bare nok til en væg i et dukkehus? Kh Lisbeth

  SvarSlet
 29. Mange tak, jeg har ikke så meget til overs desværre, men jeg kan sagtens undvære lidt til et dukke hus, kan du ikke sende mig din adresse så sender jeg dig lidt.

  SvarSlet
 30. Æblepiges værelse er bare henrivende ... enhver piges drøm. Som mor til 3 drenge kom jeg aldrig til at leve DEN drøm ud ;-)

  SvarSlet
 31. Hejsa
  Den lilla hylde/kasse med bøjlestang nedenunder, er den købt eller hjemmegjort? Den er super fin, og lige hvad jeg står og mangler:-)
  Og flot flot værelse!
  Hilsner fra Anne-Marie

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...