søndag den 15. juli 2012

Ranke med blomster doilies

En ranke med små blomster doilies er blevet til, efter denne DIY.
Camilla havde lagt den ud på FB, og jeg tænkte straks at det måtte blive mit nye "kreating jeg altid har med i tasken" projekt. Jeg har planer om at den skal hænge i legehuset når den engang bliver færdig, men indtil da pynter den fint her på æblepigens værelse. 
Det skrider fremad med male arbejdet, og jeg har planer om at de første møbler kommer på plads i morgen. Nogle af møblerne er til æblepigens værelse, noget af min ferie skal nemmelig gå med at ommøblere herinde. Her skal ryttes op, baby ting skal pakkes ned, der skal købes ny STOR seng, intet mindre kan jo bruges når man er blevet børnehave barn :) Jeg skal have tapetseret og ja så kommer der lidt nye møbler ind på værelset også. 
Det bliver et super hyggelig projekt, som jeg er sikke på æblepigen vil elske at være med på. Hun har ihvertfald fanget den der med, at man kan sælge nogle ting og så købe nye, der er nemmelig blevet sat liiige rigeligt med ting ud i gangen som hun mener hun er blevet alt for stor til, og der er lagt store planer om alt det hun så skal købe i stedet for..

7 kommentarer:

 1. Den fidus må du godt lære mine børn...

  SvarSlet
  Svar
  1. hi hi, det vil jeg lige prøve i weekenden..

   Slet
 2. Hvor er den dog bare fin. Hvem der dog bare kunne hækle...

  SvarSlet
 3. Virkelig sød ranke..! Den må på todolisten..;) Jeg har også en del maleprojekter på programmet - men mangler et sted - havde jo satte på masser af tørvejr her i ferien....;) Glær mig til at se hvad du får lavet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg glæder mig også bare såå meget til at se det færdige resultat :) Du må gerne låne et hjørne af min stald med udsigt til at male i, men der er jo desværre lidt langt at køre :)

   Slet
 4. Hvor er den fin og hvor er værelset fint.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...