tirsdag den 3. juli 2012

En dag på sykursus.


I dag havde jeg taget fri fra arbejde, pakket det meste af mit sy rum ned i kasser "bare sådan for at være helt sikker på jeg havde alt med" for jeg skulle på sykursus ved hende her. Det var Anne der havde taget initiativet og inviteret Lis til Holstebro, dejlig dejlig for der er bare alt for langt til et godt sykursus når man bor i Midtjylland.
Lis var super dygtig, og rigtig god til at lære fra sig, jeg kom hjem med sååååå mange gode fif, og fik virkelig lært en masse.
Vi syede puder og lærte at sy lynlås i, samt hvor vigtig der er at være præsis når man syr noget der skal passe sammen :) Efter alle havde syet en rund pude, var det op til os selv hvad vi gerne ville lave, jeg valgte at fortsætte med at sy noget med lynlås i for at være helt sikke på, at det jeg nu havde lært også sad fast efter jeg var kommet hjem.


 Nogle af de færdige puder, min pude ses bla. på de første billeder.

Berits fine pude, med neon grøn tittebånd.

 Der blev arbejdet flittigt.

Mit projekt nr 2 en lille taske med lynlås, jeg har haft mønstret til at ligge længe,  så det var dejlig endelig at få hjælp til at knække koden.
Tak til Lis og Anne for et super kursus, og til alle de andre for godt selskab.

21 kommentarer:

 1. Hejsa - fandt din blog:-)) Selv tak for en dejlig dag - jeg ville ønske, jeg skulle afsted imorgen igen....min pude passer så fint i sofaen:-))
  Ha´det godt.
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak ja det var super hyggelig, velkommen her til bloggen, jeg kan se at du også selv har været ved at starte blog op, du skal da bare igang. lægger du ikke puden ud, den er så fin og jeg nåede ikke at få billed af den :)

   Slet
 2. Nu glæder jeg mig da endnu mere... :) De er da virkeligt fine... Jeg vil gerne leje dig til en kreadag hvor du skal lære mig at lave sådan en fin taske ting.. Jeg mangler lige sådan en rummelig en til mine ting.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det finder vi ud af og du kan godt glæde dig til i morgen, det bliver godt

   Slet
 3. Wauw... Lækre ting du og de andre har fået lavet.
  Jeg gad godt komme på sådan en sy/krea-dag =)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det kan virkelig anbefales

   Slet
 4. Sikke nogle fine ting, du har fået syet :-) Jeg er helt vild med både stof og model på tasken - hvilket mønster har du brugt til den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak det er et gammelt mønster jeg har fået af min venindes mor, jeg skal lige se om jeg ikke kan få tid til at lave en DIY, måske efter næste uge når jeg får ferie.

   Slet
  2. ja ... så kunne jeg endelig få mønsteret...(teksten!)

   Slet
 5. Tusind tak for godt selskab i dag! Virkelig hyggeligt;) Man bliver jo helt høj af at lære så meget og få en masse gode fifs.;)
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak og så fin din pude er blevet

   Slet
 6. Sykurs er toppen! Kjempefine puter dere har laget :)

  SvarSlet
 7. Smukke smukke sager!! Du er bare så dygtig - og det var du altså også før kurset:) Jeg vil også bo i Jylland... Smil!! Lyder som om I har haft en skøn dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de søde roser, vi havde en super dag

   Slet
 8. Super flotte ting du fik lavet!
  Vil også på sykursus ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det kan jeg godt forstå ;)

   Slet
 9. Hold da k..t, hvor er den taske blevet flot! Lynlås- det ser ud til at være piece of cake...Har du et mellemlag i- den ser meget blød og lækker ud..
  Tak for forslaget om bloglovin- er ret ærgerlig over at de faste læsere ikke virker..

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg har kviltet med mellemlag ja, måske vi skal sy en når jeg kommer over til dig, hvis vi får tid mellem shoppeturende :))

   Slet
 10. Hvor er det vel nok nogle fine ting I har fået syet. Hvor afholder i de sy-dage for kunne viiiiildt godt tænke mig, at være med til sådan et, hvis jeg må?

  Mvh Helena

  SvarSlet
 11. Nøj, hvor er det bare fine sager du har fået lavet på kurset og den lille taske der er da bare helt vildt fantastisk flot - godt gået Jeannett!!!
  Det må virkelig have været en skøn dag i godt selskab og med masser af ny læring - Ih altså jeg ville også have været med!!! ;)
  Håber snart vi ses igen?? :)
  God sommer til dig og dine!!
  Knus Tina

  SvarSlet
 12. Det var dog den fineste bude jeg længe har set.... hold da op.... Hvor er du bare go :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...