søndag den 1. juli 2012

Nyt tøj der matcher sutten :)Blog panelet har talt, sutten bliver indtil hun er startet og føler sig tryk ved børnehaven. Mange tak for alle jeres kommentarer, jeg kan godt se det fornuftige i at hun har sutten når hun skal starte et nyt og fremmet sted, det er jo en god trøster. Problemet er bare at jeg er så svag, hun skal bare sige piv og så har hun sutten hele dagen herhjemme, men istedet for at ærgrer mig over det, har jeg nu syet et sæt tøj der passer til sutten :)
Nej jeg skal nok mande mig op, og så må vi indfører sove sut, skal bare liiiige finde det rigtige tidspunkt...Toppen er første forsøg efter den skønne CentiLong e-bog, har du en pige under 3 år kan du måske bruge linket her Jeg er vild med de fine og meget lige til mønstre, skal heltsikke sy mere og måske lege lidt mere med udtrykket, nu jeg ved at modellen passer.
Stoffet til både top og bukser har jeg købt i Stof og Stil, toppen er syet i en hør/viscose og bukserne er syet i en let bomuld.

9 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin.
  Vi har samme dilemma med sutten herhjemme pt.

  SvarSlet
 2. Hvor ser hun bare cute ud i CentiLongs design!
  Glæder mig til de udgiver noget til tøser på 9 år :)

  SvarSlet
 3. Super fin :) Jeg har selv lige syet toppen som det første fra bogen :o)

  SvarSlet
 4. Sikke en lækkerhed i nyt smukt tøj! ;)

  SvarSlet
 5. Så fine klær :)
  Jeg gruer meg til min lille pike skal slutte med sutten. Mine to første barn brukte ikke sutt så det var jo supergreit da de ble store :)

  SvarSlet
 6. Fint sæt :-) sjovt nok så har jeg selv lige købt stoffet du har brugt til bukser, og tænkte at det enten skulle blive til bukser eller en kjole til min datter. :-)

  SvarSlet
 7. Sikke en køn lille datter du har :) Kjolen passer jo perfekt, både til hende og sutten ;)

  SvarSlet
 8. Sikke en skøn prinsesse, og i CentiLongs design :)
  Mht dit forrige indlæg vedr. sutten, så bruger min datter på næsten 3 også stadig sut, og overvejede kort om hun skulle af med den i ferien. Men da hun skal starte i børnehave til aug. får hun lov til at beholde den, til det "kører" i børnehaven.
  Kh

  SvarSlet
 9. Hvor ser det tøj fint ud- og vil så bare lige ønske dig god fornøjelse med lynlåsene imorgen- glæder mig meget til at se resultatet af alle anstrengelserne- -

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...