søndag den 28. august 2011

Disney kager og cupcakes


Æblepigen er helt vild med Fedtmule og Mickeymouse for tiden så det var ikke svært at få ideen til motivet på årets fødselsdags kagerne i år. Sidste års motivet var Cirkeline og det var første gang jeg legede med fondant. Jeg har ikke rigtig lavet fondant kager siden, så jeg havde helt glemt hvor sjovt det er, der skal helt sikke ikke gå et år igen inden jeg kaster mig ud i et kage pynte hygge projekt igen. Kagerne er min yndlings chokolade kage, pyntet med fondant og hvid chokolade frosting.


Kagerne bragte stor lykke, Filippa syntes dog at bedst om fondant.
Mine cupcakes er lavet af en vanilje kage med hvid chokolade frosting tilsat lidt farve

Æblepigen og storkusinen fanget i en hyggestund, Filippa elsker sine kusiner, syntes det er helt fantastisk med alt det de kan
.

16 kommentarer:

 1. Hvor er de kager bare FINE FINE FINE!

  Og tillykke med lillepigen!

  SvarSlet
 2. LÆKRE LÆKRE LÆKRE.... Og må jeg lige nævne, du er da knald dygtig til at lave kager. HOld op de er flotte. Og de der disney figuer, "tegner" du så lige dem i fri hånd.

  SÅ FLOTTE.... Hvem der bare havde været tilbords da.

  Og stort tillykke med æblepigen.

  SvarSlet
 3. Åh, de kager skulle Jesper lige se! Han er helt vild med Disney :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med den store pige, helt utroligt at hun pludselig ser så barnet mægtig ud og ikke længere er nogen baby... håber i havde en dejlig dag og at hun blev glad for pusle underlaget til dukkerne. KraM.

  SvarSlet
 5. Du er vist ikke bager for ingenting.. :) Stort tillykke, det ser ud til I har haft en rigtigt dejlig dag, og hun ser så stor ud pludseligt.. :)

  SvarSlet
 6. Finurligheden: Mange tak

  Louise: jeg har skåret ud af fondant og tegnet på kagen, man kan købe frugtfarve som er som en sprittus det er super smart.

  Marits: Mange tak

  Majse: før jeg fik barn, ja der var man jo så klog :) der havde jeg bestemt at Filippa ikke skulle se disney film for jeg var lidt imod at give dyr personlighed, altså nogle er gode dyr og andre er onde dyr. Havde ikke regnet med at Filippa skulle have disse kager på sin 2 års fødselsdag, ja man bliver jo noget blødere og klogere her bagefter :)

  Ellen: Tak vi havde en rigtig hyggelig dag, pusletasken får hun først onsdag som er hendes rigtige fødselsdag.

  Wunderbar: Tak, jeg syntes også hun bliver så stor lige pludselig, hun snakker bare så meget nu, og er blevet super god til at sætte ord på det hun vil og ikke vil. Jeg har aldrig arbejdet med fondant som bager, men en del i marcipan og det er jo lidt det samme. Jeg har lidt redskaber fra dengang, men har virkelig fået lyst til at lege lidt mere, så jeg har en lang liste med ting til kagefremstilling som jeg næsten ikke syntes jeg kan undvære :)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med din skønne pige..:) Det lyder til hun og I havde en rigtig dejlig dag..
  Sikke nogle kager!! HAr du en god opskrift på de der cupcakes - især frostingen..? Forsøgte mig nemlig med én i går og den var ikke vellykket..:(
  Forresten tak for svar ang. pusletaske..:) Jeg kan ikke helt beslutte mig;) Men vil da evt. gerne se et billede af din(e), hvs du overvejer at ville sælge - det kunne bestemt også være en løsning;)
  KH Anne

  SvarSlet
 8. Annchen: Jeg sender dig lige en mail med svar på det hele i morgen :)

  SvarSlet
 9. tillykke med din lille søde pige :) det ser bare rigtig hyggeligt ud og super lækre kager, wauw du er dygtig!!

  SvarSlet
 10. Hej Jeannett- undskyld jeg tog forkert af dagene!og tastefejlen- håber du forstod at jeg menete at hun lige pludselig bare mister noget af det babyede...
  Når du får tid -efter fødselsdag:-)gider du så kigge på om der er noget af det lyserøde stof jeg viste i fredags jeg skal lægge fra til dig :-)

  SvarSlet
 11. Hej jaenett.
  Tak for din hilsen på min blog, det ser også ud til I havde en dejlig fødselsdag..hvor ser hun kær ud..ih ja, jeg synes også lige min datter var blevet to...suk!
  Jeg har tænkt mig at lave mini cupcakes til børnehaven på onsdag (bage muffins i morgen og pynte onsdag morgen), jeg vil meget gerne bede om omskriften ligesom Annchen...? (miachristina1@hotmail.com)
  KH Mia

  SvarSlet
 12. Mums, hvor ser de bare lækre ud:-) Og det ser ud til, at hun havde en hyggelig fødselsdag.

  SvarSlet
 13. Ellen: vi ringes lige ved :)

  Mia: Jeg er lige ved at bage et nyt hold her i aften med en anden bund, så lægger jeg opskriften herind senere i aften når jeg er færdig

  Auvilles: Vi havde en super dag tak

  SvarSlet
 14. Wauw nogle skønne kager - vil du af med opskriften på hvid chokolade frosting...den ser rigtig lækker ud! Og STORT tillykke med fødselsdagsbarnet, hvor er hun kær ;o)

  SvarSlet
 15. Flotte flotte kager. Jeg selv er stor fan af Fedtmule. Og elsker hans klovnede måde at være på. Kan se mig selv i ham. Så selvfølgelig forstår jeg, hvorfor din datter er vild med ham... Klart!!!

  Og sikke en fin kage du der fik lavet med ham. Man kan da næsten ikke nænne at spise den.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...