torsdag den 25. august 2011

Så blev dukke pusletasken færdig

Da jeg første gang så Krudtuglens mor`s pusletasker på markedet i Odense var jeg helt solgt, de er bare så fine og var det ikke fordi at jeg allerede ejede 1 Storksak og en Bystroom + en hjemmelavet pusletaske så havde jeg købt en på stedet. Det var efter at jeg havde set hendes, at jeg fik lyst til at lave en dukke pusletaske til æblepigen. Jeg var så så heldig at min svigerinde som er super dygtig til at sy og som har holdt Ingelise sy bladet i mange mange år, lige kunne finde et mønster på en taske lige præsis som jeg havde tænkt den skulle være. Mønsteret findes altså i Ingelise nr 9 2010 og nu er den så også afprøvet. Jeg er rigtig godt tilfreds med modellen, størrelsen og ja udseene, den er let at lave og med min manglende sy erfaring er jeg glad for at den ikke har skråbånd, for det havde jeg aldrig fået pænt, respekt der Krudtugles mor. Jeg har syet to små vaskeklude og to hagesmækker til dukken, havde jeg haft lidt mere tid kunne jeg godt finde på flere sjove små ting at putte i lommerne, det er altså så hyggelig at lave de små dukke ting. Men det må komme senere for nu bliver jeg nød til at gøre lidt rent og når det værste rod og støv er væk, så skal jeg til at bage og lege med fondant.

24 kommentarer:

 1. Nej hvor er den blevet fin - lige før jeg er nødt til at forære William en dukke så jeg kan prøve at gøre dig kunsten efter :o) - men jeg kunne selvfølgelig også bare forsøge at sy en til mig selv..
  Flot er den ihvertfald, den skal nok blive en kæmpe hit!

  SvarSlet
 2. Den er da helt fantastisk! Ville ønske jeg var 4 igen og legede med dukker, så ville sådan en taske være ren lykke! Er vist nødt til at kopiere ideen til Emma på et tidspunkt :-) God aften!

  SvarSlet
 3. Nøj den er blevet rigtig fin, tror da skisme det kunne ske at skulle være et julegave-projekt til min datter, den må helt klart gøre lykke

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin og idéen er skrevet bag øret - tillykke med den næsten 2årige :-)

  SvarSlet
 5. Den er simpelt hen så skøn : )

  SvarSlet
 6. Pernille: tak jeg tror godt den kan omregnes til voksen størrelse, så det kunne du jo prøve

  Bebe: tak den er rimelig nem at lave syntes jeg, selv om den ser helt vild skæv ud på billedet, det er den altså ikke i virkeligheden.

  Fru Bach: Tak det tror jeg den gør, jeg håber ihvertfald den gør lykke her

  Westmose: tak helt vild at hun bliver så stor, dejlig at der er nogle der kan bruge ideen

  Sine: mange tak

  SvarSlet
 7. Hej søde du

  Og hvor er du go, virkelig fint stykke arbejde, kan kun forestille mig æblepigen er blevet meget meget glad for den taske. Nu kan hun være ligesom moar:-)

  Super fint

  SvarSlet
 8. Louise: Mange tak, ja enten så vil hun elske den, og svanse rundt med den eller også så vil hun blive helt hys, fordi den er for svær at lukke det er jeg lidt spændt på

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare en god idé, den er blevet SÅ fin - og så alt tilbehøret i str. mini - meget kært :o)

  SvarSlet
 10. LeiZys Barslerier: Tak de der små ting, det er altså en super ide til at få brugt alle små rester.

  SvarSlet
 11. Den er bare rigtig fin. Jeg må lige have min mor til at kigge efter mønstret. Hun abonnerer nemlig på bladet. Lærke vil knus-elske sådan en. Det er bare så sødt, alt det der i mini-størrelse. Er netop ved at lave mini-viskestykker til hendes legekøkken. Så sødt.

  SvarSlet
 12. Æbleblomster: åh ja mini viskestykker det var en god ide, Filippa har grydelapper men det er også det. Jeg vil også gerne have strikket karklud til hende, men det går ikke så hurtig når jeg strikker.

  SvarSlet
 13. Ej den er for fin- og helt vildt at den der lillestump lyserød rest kunne bælive til en hagesmæk.. du er altså fiks! Apropos karklud- så har jeg linket til en fra Søstrene grene under ideer- og den er hæklet.. og jeg er sikker på den kan halveres eller noget..mht strikket karklud- har du tænkt på en særlig- for så kan jeg godt strikke en til dig?
  Jeg tror faktisk du har givet mig ide til julegaveprojekter til tøserne med den pusletaske.. en til hver så de ikke slås om det..

  SvarSlet
 14. Ellen: Jeg syntes det ville være en super julegave, jeg har ikke tænkt på noget bestemt, kun at den skal kunne hænge og helst være i pink eller gul, nå ja så havde jeg jo alligevel krav. men får du tid ville jeg og ikke mindst Filippa da blive super glad.

  SvarSlet
 15. ej hvor er den bare fin! virkelig flot lavet, og alt det tilbehør.. det vil hun da elske :)

  SvarSlet
 16. jamen jeg har allerede strikkede gule karklude på de mentale pinde- har lige prøvet at starte på hækleopskriften- men tror hellere jeg vil strikke end hækle på pind 2½...og gul bomuld er der sørme også på lager... hvorfor vil jeg hellere starte nyt end færdiggøre gammelt..??

  SvarSlet
 17. Marolle: taj ja det håber jeg virkelig, jeg er også godt tilfreds med resultatet og glad for at hanken ikke er så skæv som det ser ud på billedet :)
  Ellen: Dejlig, så kan en gul karklud måske indgå i en stofbytte handel engang. Kender godt det med at starte på nyt, jeg har stadig en strikket vest til Filippa til at ligge og nu er hun snart for stor til den.

  SvarSlet
 18. Hmm, den er da oplagt til julegaver til de små piger i familien. Måske man skulle starte allerede nu... Og er da ret sikker på, hun bliver rigtig glad for den:-)

  SvarSlet
 19. Hvor er den bare blevet fin Jeannett..!!:)
  Der er virkelig kræset for detaljerne med de små ting.. Bettepigen bliver da ellevild..;)
  Jeg må hjem og rode i muttis blade i morgen - sådan én skal Karoline da også ha'..;)
  Tak for inspiration..
  Forresten: Er du mest glad for Storksak eller Bystroom..? Jeg er på jagt..;)
  KH Anne

  SvarSlet
 20. Auvills: det er altid godt at være i god tid, jeg tror også jeg godt kunne finde på at sy nogle flere, kender et par små piger som helt sikke også ville blive glad for en.

  Annchen: I samme blad er der også mønster på ammepude.
  Først købte jeg Storksak men da jeg begyndte på stofbleer blev den for lille og så købte jeg Bystroom. Jeg syntes Storksak er finere og bedre kvalitet og havde jeg ikke brugt stof bleer så var der også rigelig med plads i den. Er du interesseret i brugt, kan du godt købe en af mine, du kan sende en mail hvis det var noget.

  SvarSlet
 21. Ej hvor er den bare blevet helt vildt fin.. Virkeligt.. :) Den bliver hun helt sikkert glad for.. Håber I får en rigtigt dejlig fødselsdag.. :)

  SvarSlet
 22. Wauw en flot dukke pusletaske! Er helt vild med uglestoffet :-) TAK for inspiration - sådan en skal min datter have i fødselsdagsgave :-) Tænkte på om du mon vil skrive et længde og bredde mål? Har forsøgt at skaffe det specifikke Ingelise blad men uden held. Men det virker nu ret ligetil.... Men ville være dejligt med de nævnte mål, så jeg har et udgangspunkt og så tasken passer alm. dukkestørrelse :-) På forhånd tak for hjælpen og for en meget inspirerende hjemmeside!

  Mvh Charlotte

  SvarSlet
 23. Hvor stor ca er hagesmække og vaskeklude? Må prøve at sy noget til min niece, som snart får en lillebror.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...