mandag den 8. august 2011

Så har vi fået geder i søenVi har en lille stykke mark på den anden side af vejen, som vi har valgt ikke at leje ud, her går vi og hygger os med at skabe en lille natur perle. Her er et par søer som er gravet ud, manden har plantet en del forskellige træer, og jeg har et lille stykke med flette pil. Det er efterhånden blevet en skøn perle, med masser af dyrliv. her går rådyr, fasaner agerhøns, der er guldsmede, salamander, tusser og frøer ved søen. Der har også været store geder i søen, men de sidste to vintre har søen lidt af iltmangel på grund af for meget is, så alle fiskene desvære er døde. I går var manden og æblepigen så taget ned til naboen for at fiske geder og aborrer  i hans sø, for derefter at tage dem med hjem og sætte dem ud i vores sø, så vi forhåbentlig kan få en ny bestand op igen. Jeg fangede lige et par billeder af dem da de kom hjem med fiskene, gav dem ilt ved vandhanen, kørte dem over til søen og satte dem ud igen.

4 kommentarer:

 1. Ej hvor fedt... da jeg var barn havde jeg en veninde der hed Signe som boede lidt længere ude på landet end mine forældre, og der var også en sø hvor vi tit g ofte fiskede, ikke geder, men aborrer.. det var super hyggeligt, det husker jeg bare stadig... :) og aborrerne smager også fortræffeligt!

  SvarSlet
 2. Dejlige dejlige billeder, du er så god til at fange skønne situationer med lille pigen:-)

  Blir altid så glad af at se billeder af hende i aktion:-) Dejlig tøs

  GO dag

  KH Louise

  SvarSlet
 3. Hej Jeanett

  En hyggelig sø og gode billeder. Børn umiddelbarhed i forhold til dyr er herligt.

  Med venlig hilsen

  Orla

  SvarSlet
 4. Hov havde vidst glemt at melde tilbage her, men Rakel jeg har også gode fiske minder fra da jeg var barn og Louise mange tak
  Orla: ja det er skønt, hun springer bare ud i det og tak fordi du kiggede forbi det var hyggelig.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...