mandag den 22. august 2011

Georginer


Jeg har fået en buket Georginer af min svigermor, syntes det er en fantastisk fin blomst med så uendelig mange farver at vælge mellem. Desvære er alle vores Georginer gået til sidste vinter, men undvære dem det kan jeg altså ikke. Så nu må jeg rundt og spørge alle dem der tidligere har fået knolde af mig om de kan undvære et lille stykke, for jeg må have en ny samling. Heldigvis er det jo sådan med Georginer at knolden vokser med raket fart, og har man først fået en knold, ja så går der jo sjældent ikke lang tid før man kan undvære lidt. De her pink har jeg bestilt ved svigermor, hun har også en fin gul og en orange, så det må være begyndelsen på min nye samling.

9 kommentarer:

 1. Hej, jeannett
  kan se, du har fundet de hvide rammer - det var da dejligt :) og stort tillykke med dit nye kamera. Jeg er meget misundelig :D

  KH Anna

  SvarSlet
 2. De er virkelig smukke! det samme er din kande! :)

  SvarSlet
 3. Hej Jeannett. Jeg elsker også georginer, man bliver så glad af at kigge på dem. Jeg er i fuld gang med din gave... hav tålmodighed :) Kh Line

  SvarSlet
 4. Anne: ja tak for hjælpen

  Christina: Mange tak :)

  Æbleblomster: Jeg har masser af tålmodighed, har selv et par stykker som jeg ikke helt har haft tid til at sende endnu, så bare giv tid :)

  SvarSlet
 5. jeg er også helt vild med georginer :) vi startede med at have dem sidste år i haven, men halvdelen af dem var desværre også gået til på trods af de har ligget frost frit.

  SvarSlet
 6. Marolle: Vi afprøvede en ny måde at opbevare på, men det gik desvære ikke så godt øv.

  SvarSlet
 7. Hejsa...Min mor har haven fuld af georginer og hun har ALLE farver, former og størrelser. Du sir bare til hvis du er int. Hun bor i Sparkær, så det er jo ikke langt fra dig :-)
  Hilsner Lene

  SvarSlet
 8. Noergaard: Tak, det er jeg rigtig glad for, jeg sender dig lige en mail.

  SvarSlet
 9. Noergaard: Hov jeg troede du havde en blog :) du må meget gerne sende mig en mail i stedet, min adresse står under kontakt.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...