onsdag den 3. august 2011

Solsikke i frugthaven Solsikke er min absolut yndlings blomst, elsker formen og den gule farve, faktisk havde jeg den med i min brudebuket da vi blev gift i sin tid. Vi har altid solsikke i haven, nogle gange har vi en hel lille mark med solsikke nede bag ved gården, andre gange bare en lille gruppe inde i haven. I år har manden sået en lille plet med solsikke oppe i frugthaven, så hyggelig når man er oppe for at plukke frugt, at man lige kan tage lidt blomster med i kurven.

Lige et billed af æblepigens yndlings beskæftigelse for tiden nemmelig at spise ærter.

                            Husk at nyde sommeren 

8 kommentarer:

 1. Så fine.. Jeg er også rigtigt vild med solsikker, men vi er bare ikke rigtigt lykkedes med nogen endnu.. de selvsår sig nogle gange, men de er jo slet ikke så store og flotte som dem I har der.. :) Det ser bare hyggeligt og idyllerisk ud med frugthave, af og til ønsker jeg mig at bo på landet istedet!

  SvarSlet
 2. Hold op hvor er de flotte, dem er i godt nok gode til at passe hos jer.

  Har aldrig selv haft dem, men min morfar havde dem i sin kolonihave... Så de minder mig sådan om nostalgi og gode gamle dage. Jeg har ham desværre ikke mere

  SvarSlet
 3. Jeg er også solsikke fan. Jeg har dog kun en, der er på vej.

  SvarSlet
 4. Åh, hvor er de smukke! Helt klart osse en af mine ynglings :)

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine. Jeg er også stor fan af solsikker og har dem hvert år i haven. Det skifter altid lidt hvilken sort jeg planter. I år er det blevet den helt høje. De er desværre ikke sprunget ud endnu, så vi venter spændt.

  SvarSlet
 6. Det er også en af mine ynglings:-)

  SvarSlet
 7. Wunderbar: jeg syntes selvfølgelig også det er skønt at bo på landet, men der er også meget arbejde ved at have så meget plads, mange gange ønsker jeg faktisk at have et lille hus i byen med stor have som jeres.

  Louise: ja vi har virkelig også nusset om dem :) nej det passer ikke, vi har sået en slat fuglefrø som var til overs og så har vi glemt dem indtil nu hvor de blomster.

  Malene: Den bliver helt sikker fin.

  Majse: og syntes virkelig også de pynter inde i stuen.

  Dorthe: Ja vi skifter også nogle gange er det bare fuglefrø som i år, andre gange små, store, eller røde.

  Auvills: vi er åbenbart en del dejlig.

  SvarSlet
 8. åh jeg elsker også bare solsikker. I år har jeg åbenbart glemt og så dem, men jeg plejer ellers altid at have dem i min have :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...