lørdag den 2. juli 2016

Tiden flyver men i morgen trækker vi stikket ud, og tager til åbenhave

Er der nogen der vil være sød at trykke på pause knappen, tiden løber simpelthen for stærkt, jeg kan ikke følge med.

Først vil jeg lige sige mange tak for de søde kommentarer jeg får til mine indlæg, jeg er så taknemlig for at i tager tiden og skriver en hilsen, et spørgsmål eller kommer med forslag i ny og næ. Jeg læser dem ofte fra min telefon når jeg ser nogen har skrevet, jeg bliver så glad. Det fungerer bare bedst for mig at svare når jeg er lokket på computeren, og derfor går der til tider lidt langtid inden jeg får svaret, jeg håber i kan bære over med mig.

Jeg fik taget billeder af Yasminbuskene ved legehuset lige da de var på sit højeste, nu sner det med hvide duftene Yasminblade rundt om vores rustikke have møbel sæt, Yasmin buskene er på retur, og Kaprifolien på træhegnet er ved at tage over.
Have møblerne har Leif selv lavede ud fra nogle gamle Elmetræer som var gået ud da vi købte gården. Nu har vi plantet Syrener der hvor Elmetræerne stod, i kan lige skimte dem på bille nr 3 over for Yasminbuskene. Det er faktisk blevet et meget vellykket hjørne her ved legehuset, hvis jeg selv skal sige det, men det er opstået mere eller mindre tilfældig. Først blomstre kastanie træerne, så kommer Syrenerne, derefter Yasmin buskene, og til sidst afslutter min kaprifolie som klatrer på træhegnet lige bag siddepladsen. Blomst efter blomst, duft efter duft, hvilken lykke.

I morgen tager jeg sammen med Fru Bruun på havetur, jeg glæder mig for vi skal se to virkelig smukke haver. Det er to haver som lige rammer plet på mine have interesser, den ene med stauder og græsser, den anden med en have der både er til nytte og nydelse. De to have-damer vi skal besøge kan noget med havedesign, hvilket ses tydeligt i hver deres haver... Mon i kan gætte hvor vi skal hen ?

Jeg skal selvfølgelig nok vise en masse billeder når vi kommer hjem, eller i kan jo også følge med på instagram, der kommer helt sikker en del billeder på i morgen, link til min instagram profil er avlebavle8 kommentarer:

 1. Hej Jeannett! Sikke en smuk Jasminbusk i har, jeg kan godt forstå du er tilfreds med hyggekrogen ved legehuset:-) Har straks noteret at Jasminbusken skal tilbage i vores have, vi måtte fælde en for ca. 18 år siden, da vi byggede til, men dine billeder minder mig om dens berusende duft i haven. Jeg gætter på jeres tur går til staudebedet, et sted som jeg også rigtig gerne vil besøge på et tidspunkt. God tur til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Jasminbuske er ikke til at undvære, de er fantastiske. Jeg kan godt anbefale en tur til Mariannes have den er virkelig fin.

   Slet
 2. Jeg tør slet ikke gætte, for der er så mange fantastiske havedamer (og mænd) rundt omkring. Men jeg vil spændt vente på at høre nærmere. Hvor det flotte billeder af din fantastiske jasmin, - SÅ smukt. Rigtig god tur idag. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. PS. Det med pauseknappen går jeg ind for, - hvem kan finde den!!???

   Slet
  2. jeg er enig der er virkelig mange fine have at besøge, og jeg syntes det er så hyggeligt at tage rundt og blive inspireret. ja den pause knap, den må vi finde

   Slet
 3. Fantastisk smukke billeder du har lagt op.
  Håber I får en skøn havetur med skønne oplevelser.
  Glæder mig til at se dine billeder derfra.

  Pauseknappen skal du selv fornemme , mærk efter på din krop og pas godt på dig selv.

  Kh Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente jeg skal nok passe på mig selv, men nogen gange kan det være svær at vælge fra, men sådan er det jo.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...