søndag den 27. marts 2016

Friske blomster i potter og lidt om hvordan det går med vores haveplaner

Mens Leif tager det hårde slid med at grave buksbom og roser op, har jeg vasket den overdækket terrasse indvendig og plantet lidt forårs blomster i potter.


 Filippa fik også plantet en enkel Bellis i potte til havebordet ved legehuset.

Hele Buksbom hækken og alle roserne er nu gravet op, de skal erstattes af græs og staude bede hele vejen rundt om huset. Buksbom hækken bliver genbrugt i køkkenhaven, og her kommer roserne også på et midlertidig ophold. Som i måske kan ane, så er der også gravet 3 bede længere ude i græsplænen, de skal ligeledes plantes til med græsser og stauder.

Her i området bag Filippa og Malou bliver den mere romantiske del af haven anlagt, her skal alle roserne flyttes ned. Rosen og staude bedene har jeg ikke helt tegnet færdig endnu, men det gør ikke så meget for det når vi alligevel ikke til før sidst på sommeren, vi skal lige have lavet den anden del af haven færdig først.

Selv om det meste af haven er gravet op er det nu alligevel skønt med lidt blomster på terrassen, det er godt at have et sted der ikke ligner kaos, når en pause fra havearbejdet er tiltrængt.


Om 14 dage ankommer græsser og stauder samt 7 nye træer, men det skal jeg nok fortælle meget mere om til den tid.
I morgen skal den sidste dag i påskeferien nydes sammen med en god veninde, det bliver hyggeligt og selv om jeg næsten ikke kan vente med at få haven færdig, så bliver det alligevel skønt med en fridag.

12 kommentarer:

 1. Godaften Jeannett.Det bliver da nogle helt forrygende bede .Dem er jeg da spændt på at følge.Er selv i gang med at anlægge et langt bed hvor vi har fældet et par træer.Og har også planlagt et dråbeformet bed nede i baghaven hvor der skal være et træ og roser sammen med lidt stauder.Er det ikke bare dejligt med nye planer i haven.
  Det er bare sådan et skønt sted du har til at stå og potte om.Har desværre ikke så meget plads her hos mig.
  God fridag i morgen. Knus Jette..........der har 4 år på bloggen idag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette jo det er helt forrygende med nye have planer, jeg glæder mig som et barn til juleaften til at få planter i jorden. Mit pottesetd er et lille rum i stalden med egen udgang, ham vi købte gården af havde brugt rummet til at slynge honning i, der er en fin lille kælder under, som jeg bruger til de ting jeg ikke bruger så ofte.

   Slet
 2. Åh hvor bliver det spændende med de nye bede. Der ser skønt og indbydende ud på jeres terrasse, dejligt med forårsblomster.
  Fortsat god påske og havearbejde.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annette, ja det gør virkelig noget for humøret at få plantet lidt forårs blomster på terrassen, nu ville jeg bare ønske at temperaturen snart vil stige lidt, så der kan komme lidt mere gang i alting udenfor

   Slet
 3. Ååh der ikke noget bedre end haveplaner og nye tiltag!
  Selv om det er hårdt, så er det jo skønt arbejde:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt (og hårdt) jeg er glad for at vi er nået så langt som vi er nu, nu venter vi bare på planterne kommer i næste uge.

   Slet
 4. Håber at du har tørret sveden af Leifs pande ;-), men du har også været dygtig, det ser rigtig dejligt ud, både ude og inde :-). Fik du bestilt derfra hvor jeg tror.....glæder mig på dine/jeres vegne til det videre forløb :-). Nyd din fridag :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg har bestil derfra og planterne kommer i næste uge det bliver så skønt at komme til at plante. Leif er blevet nusset om og forkælet i bedste stil ;-)

   Slet
 5. Hvor bliver det hele bare godt Jeannett- som sædvanlig når I går igang :-) Og tak for inspiration og hjælp til mit bed derhjemme :-) nu skal jeg på plantejagt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde jeg er sikker på at det bliver rigtig godt hjemme hos jer med de nye bede, jeg glæder mig til at se dem når du får dem færdig.

   Slet
  2. Ja ja der bliver ikke lige gravet så hurtigt her....

   Slet
 6. Det bliver spændende at følge jeres nye have :) Jeg regner med at du inviterer forbi ;) Jeg har også planer om at grave ud til den der køkkenhave jeg har snakket så meget om snart :)))

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...