onsdag den 23. marts 2016

Forår og påskeferie


Så er det vidst på tide med et lille påske pip herfra, der har været lidt stille på bloggen et stykke tid. Det er bestemt ikke fordi jeg har mistet lysten til at blogge, jeg syntes bare ikke der har været så meget have relateret at blogge om. Ja og herovre i jylland siger vi jo, at hvis der ikke er noget fornuftig at sige, så er det bedre at tie stille ;-))

Vi har vældig travlt i haven med alt det nye der skal ske i år, og sikke et fantastisk påskevejr vi har, det er perfekt for lige nu graver Leif tørv af græsplænen i lange baner, og det er altså lettest når jorden ikke er alt for våd. 
Det begynder også så småt at blomstre rundt omkring, uhh det har jeg ventet længe på. Jeg fik lagt en del løg sidste år, og de begynder også at stikke små grønne spirer op rundt om i bedene nu. Jeg kan ikke helt huske dem alle, og hvor jeg fik gravet dem ned, så der venter mange gode overraskelser til mig i år, det er så fantastisk.

Jeg håber i nyder påsken alle sammen, og jeg lover der ikke kommer til at gå lige så langt tid inden mit næste indlæg bliver postet. 

Påske hilsner fra en have der lige nu mest ligner en pløjemark, men som forhåbentlig til efteråret bliver smukkere end nogen sinde før. 

18 kommentarer:

 1. Hej Jeanette,
  God Påske til dig også. Der er meget at glædes over i vores Påskehaver - der er forår og alt kommer springene frem. Jeg kender godt at alt det der lige kommer frem er til glæde og kan heller ikke altid huske hvor og hvad jeg sætter ned af løg. Det er også en glæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja det øger ligesom overraskelses effekten når man ikke helt ved hvad og hvor tingene dukker op, gode overraskelser er meget velkommen, selv om jeg ville ønske jeg var lidt bedre til at skrive ned når jeg planter eller sætter noget i haven.

   Slet
 2. God påske til dig også. Kender godt det med ikke have have noget særligt at skrive om, det har jeg også været ramt af de sidste to vintre. Nu er det forår og det hele går løs igen - hvor er det skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja før da min blog var mere en DIY krea blog, var der altid noget at skrive om, nu hvor jeg har bestemt fortrinsvis at holde mig til have skriverier så sker der ikke så meget spændende her om vinteren, og der er ikke rigtig noget spændende at tage billeder af.

   Slet
 3. Hej Jeanette,
  rigtig god påske til du og failien og nyd haven og hinanden :-)
  Jeg skal selv være kreativ i påsken og lidt i haven om mine ben og ryg vil.
  Smukke blomster du har lagt op:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg håber benene og ryggen holder til lidt have arbejde også. Jeg var strikke kreativ i går hele dagen med nogle hyggelig strikke damer, det skal der også være plads til her i påsken.

   Slet
  2. Ja det var rigtig hyggeligt, og tak for gode ideer til min terrasse :-)

   Slet
  3. selv tak søde, vi ses jo snart

   Slet
 4. Hej Jeannett.Godt at høre fra dig igen.Og dejlige forårsblomster du viser.Jeg har altid planer om nye projekter i min have.
  Og her om foråret er der jo masser af oprydning der trænger.
  Rigtig god påske til dig og din familie Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja det blev lige til en lille pause her på bloggen, men nu er jeg tilbage, og der kommer ikke til at gå en måned igen inden næste indlæg, for nu begynder der endelig at ske en masse i haven igen, det er så skønt

   Slet
 5. Kender alt for godt det med ikke at kunne huske, hvad man har lagt af løg og hvor - til gengæld er glæden ekstra stor, når det går op for én, hvad der gemmer sig! God påske til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja sådan har jeg det også, selv om jeg ville ønske jeg var bedre til at skrive ned når jeg planter eller lægger noget i haven, så nyder jeg bestemt også alle de små overraskelser det giver når man ikke er så struktureret.

   Slet
 6. Kære Jeannett Der er da dejlig knald på de farver du viser ;-). Det er så skønt, at det nu bliver frem. I bliver glade for en make-over af græsplænen, jeg har en del mos som jeg skal af med. Nu da jul og påske er ved at være slut, kan mosen godt komme væk. ;-).
  Rigtig dejlig påske til dig og familien. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores græsplæne trænger i den grad også til en make-over, men det må desværre vente til traktren ikke skal ind i haven mere. Nu må vi lige se i år hvor meget skade den har taget, og så må vi handle på det næste år.

   Slet
 7. Hej Jeanett.
  Lyder spændende.
  Håber at få din have at se.
  Min marts måned er lidt fortravlet.
  Fyldte rund her midt i marts. Havde gæster hele dagen. Igen den 23 og så lige 16 gæster mere 2. påskedag.

  Herefter står den på havearbejde og anlæggelse af nyt sten/spaltebed.

  Håber at I nyder påsken.

  Mange påskehilsner fra Bente. Busk

  SvarSlet
  Svar
  1. Stor tillykke med fødselsdagen, du skal da så meget komme og se min have når den bliver lidt mere færdig, lige nu er der ikke så meget at se. jeg vil også virkelig gerne se din, måske vi skal gøre alvor af det i år.

   Slet
 8. Kære Jeannett, jeg glæder mig så meget til at se jeres have efter omlægningen af store områder, det bliver SÅ godt. Godt I har påsken med alle fridagene, håber at Filippa syntes at det er sjovt og deltager og kan se hendes hjørne i haven :-), forsat god påske til jer :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, jeg kan næsten heller ikke vente til der kommer planter i jorden, tror virkelig det bliver godt. Filippas del af haven går vi først igang med til efteråret, tror ikke helt hun er klar over hvor dan det bliver, men vi prøver at indrage hende så meget som hun nu gider.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...