søndag den 14. juni 2015

HAVEFOLKET

I går dumpede der et virkelig lækkert magasin ned i postkassen herhjemme, og jeg bliver simpelthen nød til at dele min begejstring med jer. Mange af jer kender nok allered HAVEFOLKET, men da min blog før 2015 mere var en familie/krea blog end som nu en familie/haveblog er der nok flere af jer kære læser der ikke kender HAVEFOLKET endnu.

Det er 4 meget entusiastiske bloggere der står bag magasinet, 4 kvinder som  har et brændende engagement inden for haver, og alt hvad der hører under denne kategori.
HAVEFOLKET er ikke kun et magasin på tryk, de 4 blogger har også lavet en fælles blog, som de næsten hver dag opdaterer med inspirerende artikler om alt inden for have.

HAVEFOLKET er et rigtig gemme magasin, lækkert layout og fyldt med inspirerende artikler. Der er som regel et overordnet tema for hvert magasin, og dette magasins tema er havedesign. Det er ikke lige det tema der fangede mig mest, men der er altid noget for enhver smag. Det er første gang jeg køber bladet, de andre magasiner har jeg læst på ISSUU eller via link på bloggen Havemagasinet, her ligger alle de tidligere magasiner, og her kan de læses gratis. Tidligere temaer har fx. været inspirerende haver, køkkenhaver, og nordisk jul (ja de laver også nogle virkelig skønne jule magasiner)

På bloggen kan der bla. læses om inspirerende havebesøg, følge med i bloggernes egne haver og projekter, læse om det sidste nye have trends og tilbehør til terrassen eller altanen, der er inspiration for alle også selv om du bare har en lille altan. Her er også en brevkasse hvor du kan stille spørgsmål, og en data basse med masser af nyttigt viden inden for have arbejde og lækre opskrifter. 

Jeg syntes det er fantastisk at der er så entusiastiske mennesker til som Lene, Karina, Marianne, og Lone. De har virkelig skabt et fælles have base, hvor alle os med interesse inden for haver kan blive inspireret, stille spørgsmål eller byde ind med nyttigt tips og viden. 


4 kommentarer:

 1. Flot reklame for Havefolket, de har helt sikkert fortjent de rosende ord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget begejstret for deres arbejde, og tænkte at jeg har mange følger som ikke kender havefolket, men som måske vil syntes lige så godt om det som jeg gør.

   Slet
 2. kender godt havefolket sporadisk fra deres blog.. men at de også laver papirmagasiner er nyt... men jeg fik da lige behov for noget: En skærehave- jamen altså- alle de buketter jeg lige forestiller mig at der skal skæres... suk...

  SvarSlet
 3. Ja det er næsten en must have og hvis min lykkes, kan du komme og høste frø til efteråret.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...